ΣΟΚ! Κλειδωσαν τον CEO στην κουζίνα σε εκδήλωση-“Τον μπέρδεψα με τον Πακιστανό από την κάβα δίπλα” δηλώνει ο δράστης. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η εκδήλωση του συνδέσμου μας στην Έδεσσα με αφορμή την εκδήλωση της τοπικής λαδεμπορικής της πόλης. Να σημειωθεί για όλα τα αναρχόσκυλα πως η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ εκδήλωση έλαβε χώρα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ της πόλης, δείχνοντας έτσι την τεράστια δυναμική του κινήματός μας, την ώρα που τα πληρωμένα τσιράκια του «συνταγματικού τόξου» μαζεύονται σε κάνα κλειστό γήπεδο.

Ωστόσο λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Όπως έκανε γνωστό η Μεσογήινων με έκτακτο δελτίο τύπου σήμερα το μεσημέρι, λόγω της μαζικότητας της εκδήλωσης (50 άτομα συν καμιά 30αριά περαστικοί που άραζαν εκείνη την ώρα στο αναψυκτήριο) πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν κάποιο γκαρσόνι μπέρδεψε τον CEO και ισόβιο Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολάκκο με τον Πακιστανό που δουλεύει στην γειτονική κάβα η οποία τυχαίνει να εφοδιάζει το αναψυκτήριο. Φοβούμενος τυχόν επίθεση από θερμόαιμους συνακοντιστές μας (μα τι εγκάθετος θεε μου) κλείδωσε τον Πακ…ε ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ στην κουζίνα.

Στο πόντιουμ ο Γιάννης Μπραβός ενώ από πίσω ο CEO τσιρίζει. Ο μαν παραδίπλα φέτα, θαυμάζει τον Δημοσθένη της Τρούμπας.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν τραγελαφικές. Όπως μαρτυρεί το άλλο γκαρσόνι στην «Λ»: «Τι να σας πω, τρόμαξε ο Κωστής και πάνω στην δουλειά μπέρδεψε τον Μιχαλολάκκο με τον Αλί. Κοιτάχτε τώρα, ομοιότητα υπάρχει, αλλά την ώρα του χαμού δεν κάθεσαι να κοιτάξεις και προσεκτικά, έχεις αλλού το κεφάλι σου. Είχε ακούσει πως αυτοί τσακώνονται για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τέτοια, οπότε φοβήθηκε. Μη του πάρουμε και το κεφάλι τώρα».

Εμφανώς πτώμα ο βουλευτής μας από τον Βόλο που θαυμάζει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ).

Ευτυχώς λόγω των ισχυρών τσιρίδων του Αρχηγού η κουζίνα άνοιξε σχετικά γρήγορα και η εκδήλωση κύλησε ομαλά με ομιλίες για την σχέση Βουκεφάλα και Μεγαλέκου, υποσχέσεις για το ότι η Χρυσή Αυλή θα πάει το μετρό ως την Έδεσσα και καταδίκη των Σκοπίων γιατί βγάζουν μάπα λάδι.

Κάπου εκεί τον πήραν πρέφα γιατί το βήμα ήταν ο Σωγαμπρωφ και το κοινό έβλεπε μόνο τα μικρόφωνα. Εμφανώς σκασμένος ο Φύρερ από πίσω.