Η Χρυσή Αυλή θα σκάψει ΔΩΡΕΑΝ τα θεμέλια του Κέντρου Πολιτισμού Ευάγγελος Μαρινάκης – Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του UNFOLLOW

Σε πλαίσιο δράσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη της εγχώριας πολιτιστικής κληρονομίας θα προχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι ο Σύνδεσμός μας, αποκαλύπτοντας για ακόμη μία φορά τη λεπτή ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν την τέχνη.

Όπως ενημερώνει με δελτίο τύφου η κεντρική διοίκηση της Μεσογήινων, μέσα στο καλοκαίρι τάγματα αρχαιολόγων με επικεφαλής τον Χρήστο Παππά καθώς και αντίστοιχες ομάδες λούστρων, θα προχωρήσουν στο σκάψιμο των θεμελίων για το νέο κέντρο πολιτισμού ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στην μαρίνα Ζέων.

«Ο ΛΟΥΣΤΡΟΣ» Performance για έναν Λαδέμπορα και τον Μαικήνα του. (2017)

Έχοντας αιώνια παράδοση στην δημιουργία μνημείων (φήμες θέλουν αρχαίους Μαλάκωνες να επηρεάζουν με την τέχνη τους ακόμα και την αρχιτεκτονική των Ζιγκουράτ), ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος «ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ», τιμώντας τον μέγα ερυθρόλευκο Ευεργέτη (η Ουραλγία μας, έχει κάθε χρόνο διαρκείας στο στάδιο Καραϊσκάκη ), προθυμοποιήθηκε να αναλάβει ΔΩΡΕΑΝ (ναι ρε, δωρεάν) την θεμελίωση του νέου κέντρου πολιτισμού ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ που θα αλλάξει την πνευματική ζωή της χώρας.

Συμμεριζόμενοι το δράμα που περνάει ο Ευεργέτης, μιας και ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος αντιμετωπίζει τις ίδιες αδικες κατηγορίες/σκευωρίες, εξέφρασε την στηριξη του σε αυτόν, μέσω του Συνακοντιστή – και ειδικού επι των θεμάτων Προστασίας (πολιτεύματος) – Γιάννη ΜΠΡΑΒΟΥ (ο τόνος στο ύψιλον).

Ο Ιούλιος Ζενάκος αναρωτιέται : «Είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο νέος Δάκης Ιωάννου;»

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι οικοδόμοι μας, γυμνασμένοι εντατικά από τον Ροβέρτο Χαηδή, θα αποδώσουν φόρο τιμής στον μεγάλο άντρα που μας διδάσκει όλους ήθος τραγουδώντας το άσμα «Τη Μπετονιέρα μην κατηγοράς, αυτη σου δίνει για να φας». Για τις δράσεις και τους στόχους του νέου κέντρο πολιτισμού ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, οι οποίες φαίνεται να στοχεύουν σε άεργους θεωρητικούς της τέχνης με κασκόλ ως τον αστράγαλο καθώς και σε πλήθος νέων μπήτνικς (βλ. Μπαρμπαρούση), θα ενημερωθείτε μέσα από το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ Ολυμπιακός UNFOLLOW.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα καθώς και σε επιλεγμένα μαγαζια στο Μικρολίμανο και την Τρούμπα.