Για μεταπτυχιακά στην Ταντρική Μαγεία στο Λονδίνο έφυγε η Νικόλ Αστροπελέκη, το κορίτσι του Γιάννη Μπραβού – Ράκος ο βουλευτής Άνω Τρούμπας του Λαδεμπορικού Συνδέσμου

Πολλοί έχουν παρατηρήσει τις τρομακτικές αλλαγές στην συμπεριφορά και ψυχολογία του Βουλευτή Άνω Τρούμπας του Λαδεμπορικού Συνδέσμου Γιάννη Μπραβού. O άνθρωπος ο οποίος έβαζε κάποτε τα -υπερφουσκωμένα είναι η αλήθεια- στήθη του απέναντι στις δυνάμεις των ΜΑΤ, τώρα εκλιπαρεί 11 η ώρα το βράδυ, τους απλούς (όπως λεει ο ίδιος) αστυνομικούς του Πειραιά, για λίγη βοήθεια ενάντια στις επιθέσεις των αναρχομπολσεβίκων.

Εμφανίζεται στις τελεοράσεις δευτεροκλασάτων πορνοκάναλων και με μελίρρυτη φωνή παραδέχεται οτι ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος δεν είναι μπαχαλάκηδες αλλα ταγμένοι στο ελληνικό Σύνταγμα (το οποίο δεν πιστεύουμε).


Η Νικόλ Αστροπελέκη αντικατοπτρίζεται στις σκέψεις και το ουίσκι του Γιάννη Μπραβού.

Αυτή η στροφή προς το Ζεν και τον Βουδισμό έφερε μεγάλη κρίση στη σχέση του Γιάννη Μπραβού με την κοπέλα του Νικόλ Αστροπελέκη, γνωστή και στους κύκλους της οργάνωσης ως η «πρόστυχη Λαδοκανατίτσα», μιας και η ταγμένη στη Ταντρική Μαγεία και Λαδερό Αριοσατανισμό δεν ερεθίζοταν πλέον τόσο, διότι ο άντρακλάς της δεν μπορεί πλεον να δέρνει και να εξιτάρεται, πράγμα που ο ευφυής Γιάννης Μπραβός (ο δεύτερος μετα τον Συνακοντιστή Γερμανή στα τεστς iq) είχε προβλέψει και της είχε απάντησει «Τώρα κατάλαβα. Μόνο όταν κάνω επεισόδια με θες». Το ‘πιασε το υποννοούμενο ο διορατικός Γιαννης Μπραβός.

Απο τον Ιούλιο του 2013 είχαν πρωτοεμφανιστεί τα πρώτα συννεφα στη σχέση του Γιάννη Μπραβού με τη Νικόλ Αστροπελέκη. Ο διορατικός Γιάννης Μπραβός δεν το περίμενε αυτό όμως που εγινε το 2017.

Αποτέλεσμα όλου αυτού του ακτιβιστικού ευνουχισμού που έχει υποστεί ο βουλευτής Ανω Τρούμπας του Λαδεμπορικού Συνδέσμου ήταν η δεσποινίς Αστροπελέκη (με καταγωγή απο την ελληνική Βόρεια Ήπειρο και την Καρδίτσα) να πάρει των ομματιών της και να φύγει στο Λονδίνο όπως μάθαμε προσφάτως, για να κάνει το μεταπτυχιακό της με θέμα «Ταντρική Μαγεία, Γουίκα και Κωλάδικα»

Απο την Θεσσαλική Επαρχία και τις δοξασίες της στον κοσμοπολίτικο Βρετανικό παγανισμό. Πάντα είχε φιλοδοξίες αυτό το κορίτσι.

Το κακό για τον Γιάννη Μπραβό είναι τα ξόρκια ανικανότητας που του ξεστόμισε η Αστροπελέκη μαζί με τους ξύλινους ρούνους που του πέταξε στο πρόσωπο στον τελευταίο μεγάλο καβγά που είχαν.Αποτέλεσμα; Καμία συνακοντίστρια να μην θέλει πλέον τον Γιάννη Μπραβό. Το καλό είναι οτι δεν θα ξανακουστεί στο σπίτι του Γιάννη Μπραβού Neo Folk και Λάιμπαχ αλλά μόνο κομμάτια Μακη Χριστόδουλόπουλου για τα οποία η Αστροπελέκη είχε πει: «Έλα ρε Γιάννη τι είναι αυτά τα βλάχικα, βάλε λίγο Death In June να εξιταριστώ» . Άβυσσος η ψυχή του λαδέμπορα…

«Ξεκόλλα ρε Γιάννη τι πας να κάνεις;» Συνακοντιστές προσπαθούν να συγκρατήσουν τον έξαλλο Γιάννη Μπραβό στο μπαρ “Εμπαινα” στην Άνω Τρούμπα. Κάποιος έκανε λόγο για τα ξόρκια ανικανότητας της Νικόλ Αστροπελέκη.