ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τελετή έπαρσης ελληνικής σημαίας στο Noor 1 από τη Χρυσή Αυλή – Χάθηκε στα αμπάρια ο Ηλίας Κοκασιδιάρης

Κανονικά συνεχίζεται το ημερήσιο πρόγραμμα στο κατάστρωμα του πλοίου – φαντάσματος Noor1. Όπως μας μεταδίδουν αποκλειστικές πληροφορίες και σήμερα το πρωί η ελληνική σημαία υψώθηκε με ευλάβεια στην πρύμνη του πλοίου από άγημα του λαδεμπορικού μας συνδέσμου σιγοτραγουδώντας σε άψογα γερμανικά του μεσοπολέμου τον εθνικό μας ύμνο.

Παρά την συνεχή «σπέκουλα» γύρω από την πατρότητα και την ταυτότητα του πλοίου, η Χρυσή Αυλή αναλαμβάνει καθημερινά την έπαρση σημαίας καθώς και πλήθος πράξεων που τονίζουν το εθνικό φρόνημα. Έτσι, πέρα από την έπαρση και υποστολή του εθνικού μας συμβόλου, ο σύνδεσμος μας προχωρά και σε εκδηλώσεις εθνικιστικού περιεχομένου πάνω στο «λευκό» κατάστρωμα του Noor1 όπως καλοκαιρινές συναυλίες με τον συνακοντιστή Γερμανή, κουκλοθέατρο με την φωνή του Αρχηγού καθώς και διαλέξεις πάνω στην σημασία της έννοιας του Είναι στην υπαρξιστική οντολογία του Μάρτιν Χάιντεγκερ από τον Μπαρμπακώστα Μπαρμπαρούση.

Ο συνακοντιστής και καπετάνιος Νίκος Κουζηλούστρος διδάσκει πλοήγηση και μοιράζει σακούλες κάνοντας πατηλίκια μέσα στο Μαλακωνικό κόλπο

Παρόλα αυτά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και λίγο πιο…αστείες στιγμές! Όπως σημειώνει συνακοντιστής που ήταν παρών στο γεγονός, οι Ηλίας Κοκασιδιάρης και Γιάννης Μπραβός κλειδώθηκαν στο αμπάρι του πλοίου τα ξημερώματα την ώρα που έψαχναν καινούρια σημαία καθώς η παλιά είχε κοπεί από την αλμύρα. Η παρουσία τους έγινε αντιληπτή μισή ώρα αργότερα, όπου και ανέβηκαν στο κατάστρωμα κατάλευκοι, ένας θεός ξέρει από τι.

Τι έψαχναν στα αμπάρια του Noor1 οι συνακοντιστές; Μα τη γαλανολεύκη βεβαίως !