ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο μαλώσανε – Καμία σχέση η Χρυσή Αυλή – Παναγίτσες τα μέλη μας!

Άλλη μία παρεξήγηση! Τελειωμό δεν έχουν οι λάσπες που μας πετάει το σύστημα καθώς για μία ακόμη φορά προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως τραμπούκους που δέρνουν γυναίκες σε στάσεις λεωφορείων. Είναι αυτονόητο πως ως ευαίσθητες ψυχές που είμαστε προφανώς και 20 συνακοντιστές μπορούν να πληγωθούν από μία (1) γυναίκα διότι ως γνωστόν είμαστε πιο τρυφεροί και από καρδιά μαρουλιού. Αλλά γιατί δεν λέτε την αλήθεια;

Φαίνεται πως η κυβέρνηση των αναρχομπολσεβίκων πάει να καλύψει το ΧΑΟΣ που προκάλεσε με τα ΜΜΜ και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, αλλά εμείς θα το πούμε δυνατά: ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΑΛΩΣΑΝΕ.

Με εντολή Μιχαλολάκκου όλοι οι συνακοντιστές μας στήθηκαν στην ουρά για το καινούριο εισιτήριο. Έτσι η διεύθυνση θα γνωρίζει με ακρίβεια που και πως μετακινήθηκαν τα μέλη του συνδέσμου μας

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες τις τελευταίες ημέρες με τις ουρές κόσμου στα εκδοτήρια με τα νεύρα πολλές φορές να χτυπάνε κόκκινο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έγινε και χθες με το τάγμα των συνακοντιστών που αρχικώς κυνηγούσε κάποιον πολίτη που τους έφαγε την σειρά και στην συνέχεια λογομάχησε με νεαρές κοπέλες. Δυστυχώς μιας και ήδη είχαν περάσει αρκετές ώρες ορθοστασίας ήρθε η κακιά στιγμή και έγινε το κακό. Και λέμε «κακιά στιγμή» διότι ως γνωστόν εμείς προερχόμαστε από εκεί που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΒΙΑ.

Ιδιαίτερα εξοργισμένος με την γραφειοκρατία ήταν και ο επικεφαλής του τάγματος λαδίλας, ο μοναδικός κλαρινάριος Σωτήρης Τζεβελέκος. Όχι μόνο επειδή είχε αναγκαστεί να δηλώσει και το δεύτερο όνομα του (Κώστας Δημακάκης) μπας και πάρει καλύτερη σειρά αλλά και επειδή είχε να βγει σε διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης ως «αγανακτισμένος πολίτης», πράγμα που τον χαλαρώνει ιδιαιτέρως. Τι μόνο η Ουραλγία θα κάνει show? Τζεβελέκος über alles!

Και για να δείξει το πραγματικό πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ η Μεσογήινων αποφάσισε να κυκλοφορήσει -σε περιορισμένο αριθμό- εικόνες της Παναγίας στολισμένα με πρόσωπα συνακοντιστών. Ναι, τόσο Άγιοι είμαστε. Ας αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Εδώ η νέα συλλογή με εικονίτσες της Παναγίτσας με τα πρόσωπα φετιχ του Λαδεμπορικού μας συνδέσμου.

Λογω μειωμένης παραγωγής κομματιών θα πωλούνται μονο με 350€ η μία απο το μαγαζί του Ηλία Μπαναγιώταρο «ΚΟΥΦΑΛΑΓΓΑ».

Παναγία η Μπλακμεταλούσα : Ίσως ένας απο τους πιό ορθόδοξους χριστιανούς όλων των εποχών ο Γιώργος Γερμανής δέχτηκε παρότι ταπεινός συνακοντιστης να συμμετάσχει στη συλλογή. Για του Μπαφομετ την πίστη την αγία!
Ο υπέρτατος των Κλαριναρίων, ο άνθρωπος που δεν έχει πειράξει κουνούπι, δεν βρίζει τη μάνα του, δεν ξεκατινιάζεται στο τηλέφωνο, παντα λέει την αλήθεια. Κυρίες και κύριοι ο αντ’αυτού Κοκασιδιάρης, ο Σωτήρης Τζεβελέκος ο πασιφιστής

Απο τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει η Παναγίτσα η στρέητ (και μελλοντικό αφεντικό του Λαδεμπορικου Συνδέσμου) που βοηθάει ολα τα παιδάκια να μην γίνουν γενίτσαροι του gender και αλλαξοπουστίσουν.