ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για το πακιστανικό χτύπημα της “Τρολλεταριακής Οργάνωσης Χρυσή Αυλή” κατά της ιμιτασιόν ψευδοεθνικιστικής οργάνωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί κείμενο-βόμβα που στάλθηκε σήμερα το πρωί σε φάκελο στην Λαδεμπορικη Ώρα! Ήδη έχουν ενημερωθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άρης Πορτοσάλτε και η Μίνα Καραμήτρου, ενώ τα πρώτα δημοσιεύματα μιλούν (δεν υιοθετούμε!) για εμπλοκή στην υπόθεση του αδειούχου Δημήτρη Κουφοντίνα, του Ρουβίκωνα και βέβαια της “νέας γενιάς τρομοκρατών”.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για το πακιστανικό χτύπημα της “Τρολλεταριακής Οργάνωσης Χρυσή Αυλή” κατά της ιμιτασιόν ψευδοεθνικιστικής οργάνωσης

Αναλαμβάνουμε σήμερα την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για το πακιστανικό χτύπημα κατά της ψευδοεθνικιστικής ιμιτασιόν οργάνωσης, το όνομα της οποίας δεν καταδεχόμαστε καν να χρησιμοποιήσουμε. Το χτύπημα έγινε σε αντίποινα του ριξίματος της σελίδας της “Χρυσής Αυλής 2.0” στο facebook, κατόπιν μαζικών reports που μεθοδεύτηκαν σε συγκέντρωση του ψευδώνυμου “Μετώπου Νεολαίας” το βράδυ του Σαββάτου 21/10/2017.

Ο γελοίος Ζητάς Γιώργος Σπυρόπουλος και υπ.περιφερειάρχης Κρήτης πανηγυρίζει. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΒΛΑΚΑ!

Αποκαλύπτουμε οτι:

Εμείς ήμασταν που ανακαλύψαμε την ΚΡΥΦΗ συνάντηση του ανεκδιήγητου Πακιστανού πρέσβη με τον ψευδοεθνικιστή Μιχαλολιάκο, τον γνωστό δηλαδή αγύρτη απατεώνα που γυροφέρνει τα κανάλια μιμούμενος με εξαιρετική αποτυχία τον μοναδικό αυθεντικό Αρχηγό και CEO του λαδεμπορικού κινήματος Νικόλαο Μιχαλολάκκο.

Εμείς ήμασταν που φωτοσοπάραμε τις φωτογραφίες της συνάντησης προσθέτοντας δύο Πακιστανικές σημαίες και καλώντας τον λαδεμπορικό λαό να απαντήσει το κουίζ: “Ποιός ειναι ο Πακιστανός Πρέσβης στη φωτογραφία Συνέλληνες;;;;”.

Εμείς ήμασταν που στείλαμε τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες σε sites, blogs και φυλλάδες που το χαρτί τους δεν αξίζει ούτε για να να καθαρίσεις μια νταμιτζάνα λάδι, σε όλη δηλαδή αυτή τη μούργα του διαδικτύου που συνδυάζει τις πιο τερατώδεις ψευτο-ειδήσεις με τσιτσιδωμένες σελέμπριτις και μιλάει δήθεν για εθνικισμό.

Εμείς ήμασταν που ξετρυπώσαμε το βίντεο της συνομιλίας του ψευτοΠακιστανού Σαγιέντ Τζαμίλ με τον ψευτοεθνικιστή Παναγιώταρο, τον γνωστό δηλαδή αγύρτη απατεώνα που γυροφέρνει τα κανάλια μιμούμενος με εξαιρετική αποτυχία τον μοναδικό αυθεντικό συνακοντιστή μας Ηλία Μπαναγιώταρο, ιδιοκτήτη του μαγαζιού “Κουφάλαγγα” που όλο το λαδεμπορικό κίνημα γνωρίζει και έχει κυριολεκτικά χτίσει.

Εμείς ήμασταν που κόψαμε το σχετικό βίντεο (βλ. κανάλι στο youtube “Χρύσα Αυλικού”) και αναδείξαμε τις ψοφοδεείς συγγνώμες του Παναγιώταρου στο πακιστανικό κράτος, τις δήθεν “παρεξηγήσεις” και τις “απαραίτητες διευκρινίσεις”. Θέλαμε έτσι να εξηγήσουμε ότι κανένα κοινό στοιχείο δεν υπάρχει ανάμεσα στο έντιμο λαδεμπορικό κίνημα, στους νοικοκυραίους που προσέφεραν άδολα το λάδι τους στην Κατοχή και έχτισαν ένα σπιτάκι στη Χούντα (ε εντάξει ένα οικοδομικό τετράγωνο) με τα ανοικοκύρευτο υπόδικο κοπάδι των Μιχαλολιάκων και των Παναγιώταρων που σέρνονται τώρα για “συγχώρεση” στο πακιστανικό κράτος μπας και γλιτώσουν τη φυλακή.

Για όλες αυτές τις ενέργειες αναλαμβάνουμε σήμερα και επίσημα την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ την ψευδοεθνικιστική ιμιτασιόν οργάνωση ότι η ΤΡΟΛΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ, αναπόσπαστο κομμάτι του λαδεμπορικού κινήματος, άγρυπνος φρουρός της Ελ-Λάδος, προετοιμάζει νέα χτυπήματα.

Την προκήρυξή μας, την αποστέλλουμε για δημοσίευση στην εφημερίδα “Λαδεμπορική Ώρα”, τη μοναδική αυθεντική εφημερίδα του Λαδεμπορικού κινήματος, την εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!

Συνακοντιστές! Προ-σο-χή!

ΛΑΔΙ σε καλή ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛ-ΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!