Αλεξίσφαιρα νανογιλέκα παρήγγειλε χτες ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος- Χαμός στο μαγαζί «Κουφάλαγγα» του Ηλία Μπαναγιώταρου

Πανικός στην αγορά! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα μανία που κατακλύζει το ελληνικό «επιχειρείν», τμήμα του οποίου είμαστε και εμείς ως γνωστόν. Τι το ήθελε ο πρώην υπουργός Υγείας το σερί εκπομπών με το νέο προϊόν, το ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΟ; Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της Μεσογήινων.

Είναι το κάδρο τέτοιο που δυστυχώς δεν μπορούμε να δείξουμε το Εθνικιστικό μασαζοκαλσόν του Ηλία Κοκασιδιαρη

Λόγω μάλιστα του τεντώματος που υφιστάμεθα ως σύνδεσμος από τον CEO (δικαστήριο – βουλή-τοπική Λαδεμπορικη Πειραιά) μας έχει πέσει η μέση. Όμως η Κεντρική Διοίκηση ακούει και με εντολή αρχηγού ήδη παραγγείλαμε τενεκέδες με νανογιλέκα με αλεξίσφαιρη επένδυση. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Όχι. Βρε όχι λέμε. Άλλωστε τι να το θέλουμε εμείς το αλεξίσφαιρο, τι είμαστε;

Οχι δεν είναι ο Louis CK! Είναι ο CEO μας ο Νικόλας ο Μιχαλολάκκος ! Ασφάλεια, Υγεία και Στυλ. Το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τα νεα μας προϊόντα!

Απλά άλλη μια καινοτομία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ θα σαρώσει την αγορά. Κρίμα πρώην υπουργέ που δεν το σκέφτηκες, αλλά ήδη το μαγαζί ΚΟΥΦΑΛΑΓΓΑ του συνακοντιστή Μπαναγιώταρου θα φιλοξενεί ΣΤΟΚ (εκ του αρχαίου, ΣΤΟΚΟΣ) με αλεξίσφαιρα νανογιλέκα για τον πολίτη που νιώθει απειλούμενος από τον Ρουβ(λ)ίκωνα, τους Πακιστανούς, τους Εβραίους και τα ορφανά του Στάλιον

Η ιδέα βέβαια για τα αλεξίσφαιρα νανογιλέκα δεν θα μπορούσε να μην προέρχεται απο το δαιμόνιο επιχειρηματικό εγκέφαλο του Ηλια ΜΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ. Εξου και η αποκλειστική πώληση των αλεξισφαιρων νανογιλέκων γίνεται μέσω του sales τμήματος του μαγαζιου Κουφάλαγγα («ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΡΟΥΦΟ» το μοτο μας!)