CSI ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Το τμήμα ανθελληνικού DNA της Χρυσής Αυλής θα επανεξετάσει το ψάθινο καπέλο του Θεοφίλου

Εξαγριωμένη και με το δίκιο της είναι σύσσωμη η ομάδα του λαδεμπορικού μας συνδέσμου μετά την ντροπιαστική αθώωση του Τσυριζέου τρομοκράτη δολοφόνου  Τάσου Θεοφίλου.

Δεν μπορεί παρά να είναι κανείς αηδιασμένος με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η «αστική» δικαιοσύνη στο αριστερό παρακράτος των λαθρομεταναστών που λιάζονται στις πλατείες μας με έγκριση από το Υπουργείο. Και αυτό γιατί την ώρα που εμείς οι τίμιοι έμπορες ελαιολάδου αντιμετωπίζουμε την γνωστή σκευωρία, άλλοι σαν τον Θεοφίλου τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης και στέλνουν σαφές μήνυμα: “Θα σκοτώνουμε εν ψυχρώ και θα μένουμε ατιμώρητοι!”. Αυτά, φυσικά, μέχρι να υπάρξει αληθινό Λαδεμπορικό κράτος στην Ελλάδα και κυβερνήσει επιτέλους η μούργα !

Ο Ηλίας Κοκασιδιάρης σε εύθυμη διάθεση πάλι, ανοίγει σακουλάκι με άσπρη σκόνη στο υπόγειο του τμήματος Forensics και εξέτασης ανθελληνικού DNA.

Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ίχνη ανθελληνικού DNA στο ψάθινο καπέλο, ατράνταχτη απόδειξη ενοχής του Θεοφίλου.

Εμείς ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε ρίχνοντας άπλετο φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα στα υπόγεια της Μεσογήινων στο τμημα Forensics και εξετασης ελληνικού DNA, όπου και υπάρχει εργαστηριακός μηχανισμός δώρο – προίκα στον φον Πάπεν από τον γιατρό Μένγκελε του που τον έφερε στην Ελλαδα την εποχή που το λάδι είχε «τσιμπήσει» στην τιμή, θα διεξαχθεί αυτόνομη έρευνα από ηγετικά στελέχη μας με σκοπό την απόδειξη της ενοχής του ληστή της Πάρου.

Ίσως ο πιο όμορφος άντρας όλων των εποχών . Κυρίες μου ο Γιώργος Μαστούρμπας-Μιζέριακας-Κουάλιαρον-Οικοδόμος-Ψιλικατζής-Παραστατίδης στο news247.

Η αθώωση Θεοφίλου έχει εξαγριώσει τον ιδεολογικό καθοδηγητή του συνδέσμου μας Γιώργο Μαστούρμπα – Μιζέριακα και ηγέτη των συνακοντιστών του διαδικτύου «Τρολαδεμπορίνια». «Πείτε μου τι να τους πω τώρα ; Οχι πείτε μου» δηλώνει σκεπτικος γυαλίζοντας το σπαθί του με τον σκαλισμένο Πέανδρο στη λαβή του. «Τους έλεγα να πουν για την Μαρφίν, αθώοι οι αναρχοάπλυτοι. Μόνο ο αναρχικός συριζαίος τροτσκιστής μαοικός δολοφόνος Θεοφίλου μας είχε μείνει σαν αντεπιχειρημα στις λαδιές μας  και τωρα είναι εξω κι αυτός. Αφήστε με θέλω να μεινω λιγο μόνος να δω τον “Αιώνιο Εβραίο” » μας λέει με ιδρώτα στην καράφλα ο εξυπνος και συνάμα όμορφος και σπουδαγμένος Γιώργος Μαστούρμπας – Μιζέριακας aka Γκέμπελς,Κουάλιαρον, Οικοδόμος,Ψιλικατζής καθως και Παραστατίδης στο news247

Δεν είναι δυνατόν δηλωμένοι αναρχοκομμουνιστές να την βγάζουν καθαροί. Εμείς σαν Χρυσή Αυλη έχουμε και το περίφημο «καπέλο» στην κατοχή μας, όπως επίσης έχουμε και πέντε-εξι αυτόπτες μάρτυρες που είναι έτοιμοι να αλλάξουν την απόφαση. Πάντα τεκμηριωμένα και με γερμανική πειθαρχία, το πόρισμα που το αναμένουμε σε λίγες μέρες θα στείλει τον κάθε μπολσεβίκο εκεί που πρέπει