Χρυσαυλίτες επιτέθηκαν σε καθίσματα του ΟΑΣΑ γιατί νόμιζαν ότι είναι μουσουλμάνες με μπούρκα – Εξηγήσεις δίνει η Μεσογήινων

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της «Μαύρης Διεθνούς» μετά το – όπως όλα δείχνουν – ατυχές συμβάν στην Νορβηγία και τα καθίσματα λεωφορείου που μοιάζανε με μουσουλμάνες με μπούρκα (τι άλλο θα σκαρφιστούν πια αυτοί οι εβραιομασόνοι;;;).

Ωστόσο, τα κεντρικά της Μεσογηίνων φαίνεται να μην αντιλήφθηκαν την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να φεύγουν συνεχώς διαταγές για «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ», όπως ήταν η συνθηματική ονομασία της επίθεσης.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί όταν το περιστατικό έγινε γνωστό στην χώρα. Τα ξημερώματα ήδη το φαξ του CEO και Αρχηγού χτυπούσε σαν τρελό, ενώ οι πρώτες εντολές δεν άργησαν να έρθουν: να μην μείνει κάθισμα απείραχτο. Παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις ήδη από το μεσημέρι πως τελικά τα καθίσματα δεν είχαν σχέση με μουσουλμάνες, οι συνακοντιστές μας κατάφεραν και προξένησαν εκτεταμένες ζημιές σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Όπως μας μεταφέρει ο οδηγός στην γραμμη 88 Γιώργος Τσακαμπίκας, χρόνια καταναλωτής λαδιού παραγωγής μας (την άδεια για το όχημα την έχουν οικογενειακά από το ’43): «Βλέπω τα παιδιά να μπαίνουν μέσα, καλώς τους λεβέντες λέω, αλλά πού απάντηση. Τους βλέπω πάνε πίσω, αρχίζουν και σπάνε κάτι καθίσματα βρίζοντας κάποιες μουσουλμάνες, φωνάζανε «εδώ είναι Ελλάδα, δεν έχει μπούργκα» και κοπανάγανε. Τι να πω, μήπως λαθρομετανάστες τους ρίχνουν τίποτα στα ποτά τους στις ντίσκο; Πού είναι η ΕΛΑΣ;».

Νωρίς το απόγευμα η Μεσογήινων πήρε πίσω την διαταγή, ενώ φήμες θέλουν να συσκέπτεται ήδη το νομικό τμήμα του συνδέσμου ώστε να βρεθεί λύση για την αποζημίωση που πρέπει να δοθεί στον ΟΑΣΑ, με τις πληροφορίες να λένε πως θα αφεθούν και άλλες τοπικές λαδεμπορικές χωρίς ρεύμα.