Χρυσαυλίτες έβαλαν φωτιά με πυρσούς κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς – «Δώσαμε μάχη με τις φλογες και κερδίσαμε 2-0» δηλώνουν

Έκδηλη είναι η αμηχανία στα κεντρικά της Μεσογηίνων μετά το τραγελαφικό περιστατικό που έλαβε χώρα στα Κορογογιάνικα Μάνης, περιοχή όπου βρίσκεται η τοποθεσία που έζησαν οι πρώτοι Αρχαίοι Μαλάκωνες, φυλετικοί και πνευματικοί πρόγονοι της δυναστείας Μιχαλολάκκου και πρωτο-λαδεμπορες της Δύσης.

ο CEO πανηγυρίζει την κατάσβεση της πρώτης εστίας φωτιάς. Μετά απο λίγο η πυρκαγιά μυστηριωδώς αναζωπυρώθηκε…

Πιο συγκεκριμένα, στο προσφιλές και ειδυλλιακό θέρετρο της Πελοποννήσου συγκεντρώνεται λίγες μέρες πριν της Παναγιάς το κάμπινγκ νεολαίας του συνδέσμου μας. Λόγω των συνθηκών το εθνικιστικό μας καθήκον μας επιβάλλει να έχουμε τα Άρια μάτια μας δεκατέσσερα για τις φωτιές που μπορεί να προκληθούν μιας και οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, άλλο ένα δείγμα πως οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνάν μας μετατρέπουν σταδιακά σε Μαγκρέμπ.

Χρυσαυλίτες καταφθάνουν στο δάσος με δάδες για την μάχη με τις φλόγες

Χωρίς να έχει ακόμα διευκρινιστεί η αιτία, πυρκαγιά ξέσπασε σε κοντινές ελιές με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η φυσική ομορφιά του τοπίου. Αμέσως στάλθηκε σήμα, από την Μεσογηίνων και εν συνεχεία από την τοπική λαδεμπορική Μάνης προκειμένου να δοθεί «μάχη με τις φλόγες», ωστόσο φαίνεται πως η διαταγή μάλλον θόλωσε τα νερά παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα. Έτσι, ανυποψίαστοι συνακοντιστές άρπαξαν πυρσούς και έσπευσαν να…σβήσουν την φωτιά με τις αναμμένες δάδες τους, ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο που θέλει το σβήσιμο φωτιάς να γίνεται με αρχαιοελληνική τελετή, τουλάχιστον πριν επέμβουν τα καναντέρ.

Canadair του Λαδεμπορικού Συνδέσμου ρίχνει λάδι στην φωτιά!

Ωστόσο μια τέτοια κίνηση έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά (και τι λάδι, Μιχαλολακκεϊκο!) με αποτέλεσμα το μέτωπο να μεγαλώσει. Την ίδια ώρα, κούτελο νεολαίας εμφανίστηκε και αυτό έτοιμο να πολεμήσει τις φλόγες οπλισμένο με ρόπαλα και πεταλούδες. Το τελευταίο αποτέλεσε και την μοναδική παραφωνία σε ένα κατά τα άλλα κατά τύχη καλοστημένο σουρεαλιστικό σκηνικό.

Χρυσαυλίτες της τοπικής Λαδεμπορικής δίνουν μάχη με τη φωτιά κυριολεκτικά.Την χτυπάνε με πτυσσομένα και σιδερογροθιές για να σβήσει

Εμφανώς εκνευρισμένη η Μεσογηίνων πήρε αποστάσεις από τα γραφικά σκηνικά, τονίζοντας την σημασία του αυτοπροσδιορισμού και της ελεύθερης ερμηνείας των κάθετων διαταγών που δημοσιεύονται από το κεντρικό ελαιοτριβείο.

Χρυσαυλίτης μαχητής – πυροσβέστης πολεμάει τη φωτιά με φωτιά.