“ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΑΝΔΡΟΥ” – Το νέο άλμπουμ των Mastorwar του Γιώργου Μαστούρμπα Μιζέριακα απο την Χίμλερ Ρέκορντς

Αναμονή τέλος για τους χιλιάδες συνακοντιστές μουσικόφιλους οπαδούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυλής. Έτοιμο το νέο άλμπουμ «The secrets of the Peander» (Τα μυστικά του Πέανδρου) των Mastorwar, του θρυλικού power trio που αποτελείται απο τα ιστορικά μέλη του Λαδεμπορικού Συνδέσμου μας:

  • Vothrum Infinitus (aka Γιώργος Μαστούρμπας-Μιζέριακας aka Μπακάλιαρον aka Οικοδόμος aka Ψιλικατζής και Παραστατίδης στο news247)
  • Quisling Microphallus (aka Κρίστιαν φον Πάπεν)
  • Barbaros, The Gatekeeper of Vlahara (aka Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης)
Το οπισθόφυλλο/booklet (δυστυχώς το μπάτζετ ηταν μικρότερο αυτή τη φορά) το οποίο επιμελήθηκε ο Τζέμης Μπόντ ψευδώνυμο του βουλευτή μας Απόλλωνα -Φαέθοντα Ηλιόπουλου.

Το άλμπουμ το οποίο πηρε 4 χρόνια για να ηχογραφηθεί στα ΤRIKALA STUDIOS κινείται στα χνάρια του επικού τυροκομικού εθνικοσοσιαλιστικού μέταλ αφήνοντας πίσω τα ρατσιστικά χαρντκουράδικα στοιχεία των προηγούμενων κυκλοφοριών.

Ξεχωριζουν τα κομμάτια «It is not a swastika, it’s an ancient greek peander» με προηχογραφημένες ατάκες του αρχηγού, «Why you don’t talk about marfin?» το μόττο της ειδικής ομάδας επίθεσης στο ιντερνέτ «τρολαδεμπορίνια», «Κsiromerian attack at a local feast» όπου εξιστορείται η επίθεση στη λαϊκή αγορά του Μεσολλογίου και η επική μπαλάντα «The battle for the avaton of the aplytoi people» με τη συμμετοχή της χορωδίας των τραυματισμένων συνακοντιστών απο αποτυχημένες επιθέσεις στο άβατο των Εξαρχείων.

Απο αριστερά προς τα δεξιά : Vothrum Infinitus, Barbaros-the Gatekeeper of Vlahara, Quisling Microphallus ή αλλιώς Μαστούρμπας-Μιζέριακας, Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης, Κρίστιαν φον Πάπεν.

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο κλαμπ «Βουκεφάλ» στα Λαδάδικα με μίνι συναυλία όπου θα τιμηθεί η φάδερλαντ και η μεραρχία εντελβάις. Θα συμμετέχει ο Γιώργος Γερμανής στην απαγγελία του Ντόιτσλαντ Ούμπερ Άλες, καθώς και η Ουραλγία Μιχαλολάκκου σε drag show – performance επηρεασμένη απο το «120 Μέρες στα Σόδομα». Ο Αρτέμιγιε Σωγαμπρόφ κατ’εντολήν της φράου Τσατσαρούλια-Μιχαλολακκου θα κάνει τη βάση για τα ηχεία για να μειωθούν τα έξοδα της συναυλίας.

Κυκλοφορεί την φθινοπωρινή ισημερία απο την ιδιόκτητη εταιρεία του Γιώργου Μαστούρμπα Μιζέριακα «ΧΙΜΛΕΡ ΡΕΚΟΡΝΤΣ» σε σπέσιαλ βαρύ βινύλιο 88 γραμμαρίων και με αυτοκόλλητα πεάνδρων για σήματα οδικης κυκλοφορίας included.

Αυτοκολλητάκι για τουάλετες και όχι μόνο. Αποχετεύσεις, βόθρους και κάδους σκουπιδιών.