ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ CEO ΤΟΥ ΛΑΔΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΧΑ

Γλυκόπικρες στιγμές σημειώνονται από το πρωί στα κεντρικά της Μεσογηίνων λόγω της επετείου της 4ης Αυγούστου. Όπως είναι γνωστό, ο σύνδεσμος μας διατηρεί στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με τον Ιωάννη Μεταξά και το καθεστώς του, κυρίως διότι ήταν τότε που η «αγορά» άνοιξε για τα ελαιοτριβεία μας και το παρθένο ελαιόλαδο (το Ελληνικό, όχι το κόκκινο) ξεχύθηκε στους τενεκέδες ανά την Ελλάδα.

Συγγενείς των Συνακοντιστών Κοκασιδιάρη,Σωγαμπρώφ και Φον Πάπεν με τον ηγέτη ΜεταΧΑ σε περίπατο-επιθεώρηση . Ο πατριωτισμός ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια του Λάκη Κοκασιδιάρη (μακρινού συγγενή του λεβεντόπαιδου Ηλία)
Γλίτσα Καραϊσκάκη : Η μεγαλύτερη εθνικοσοσιαλίστρια της εποχής και γιαγιά της Γυναίκας της Ερχόμενης της Ουραλγίας Μιχαλολάκκου

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς άλλωστε για αυτόν τον μεγάλο ηγέτη, τον άνθρωπο που βροντοφώναξε το ΟΧΙ για την Ελλάδα. Την γερμανική, κλασσική του παιδεία; Τον απαράμιλλο πατριωτισμό του; Την αφοσίωσή του στο κυνήγι των συμμοριτών; Την πίστη του στην πατρίδα την ώρα που έδινε τον πρώτο του μεγάλο Πόλεμο ως νεαρός αξιωματικός, τόσο που έψαχνε την καλή του την στολή (την μεγάλη)
για να φύγει άρον-άρον όταν μπούκαραν οι Τούρκοι;
Αυτά φαίνεται πως ήρθαν στον νου του αρχηγού, CEO και ισχυρού εντερπρενερ του φασιστικού λαδεμπορικού κινήματος στην αγορά των Βαλκανίων, Νίκου Μιχαλολάκκου, σήμερα, γεγονός που φαίνεται στο λιτό σημείωμα που δημοσιεύθηκε λόγω της ημέρας. Χαρακτηριστική η ευφράδεια και η μετριοπάθεια του μεγαλομετόχου μας:

«Σήμερα τιμούμε την μνήμη ενός μεγάλου Ηγέτη, ενός Ηγέτη που ήταν τόσο μεγάλος που θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος αν λεγόταν Μιχαλολάκκος. Η αλήθεια είναι πως με θεωρώ λίγο καλύτερο του, έχω περάσει και χειρότερα όταν έβαζα μπουκάλια με λάδι το ’70, άσε που έχω και πιο όμορφη οικογένεια. Τέλος πάντων, καλός και ο Μεταξάς, σχολή πολέμου στην Γερμανία και τέτοια, αλλά εγώ θα γίνω Φύρερ. Κάτω οι ΦΟΝ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ (Έστω και με μισό μηδέν)
Νίκος Γεωργίου Μιχαλολάκκος
CEO of the Lademporikos Connection Golden Court»