Το δικό της Game of Thrones ετοιμάζει η Χρυσή Αυλή! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ενώ η χώρα οδηγείται στο γκρεμό από τη μαρξιστική πανούκλα που κυβερνά, οι παγκόσμιοι δυνάστες υπνωτίζουν τα πλήθη με εβραιομασονικα κατασκευάσματα τύπου Game of Thrones που εθίζουν τη νεολαία μας με τα πολυπολιτισμικά ιδεώδη, τις μπασταρδεμένες πόλεις όπου λευκοί και μαύροι πηδιούνται σε μπουρδέλα, ενω οι λαθρο-Ντοθράκιδες εποικίζουν το Γουέστερος και απειλούν το DNA της λευκής φυλής μας.

Η Χρυσή Αυλή, το μόνο γνήσιο εθνικιστικό κίνημα (προσοχή στις απομιμήσεις), δεν μπορεί να παρακολουθεί αμέτοχη την ελληνική νεολαία να παραληρεί μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών της.

Για το λόγο αυτό, ο αρχηγός μας και CEO της Χρυσής Αυλής Νικόλαος Μιχαλολάκκος εξέδωσε σήμερα εγκύκλιο με την οποία διατάσσεται η παραγωγή ελληνικού Game of Thrones, με τον ελληνόψυχο τίτλο Game of Ladempors που παραπέμπει στους λαδέμπορες προγόνους μας, μακρινούς συγγενείς του λαθρέμπορα Sir Davos στην πρωτοτυπη τηλεσειρά.

Το Game of Ladempors θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ανατολική Μάνη, με τα Κορογονιάνικα στον ρόλο του Kings Landing. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα τρέηλερ και κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τις οποίες εξασφαλίσαμε και δημοσιοποιούμε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ!

Όλα τα στελέχη του Λαδεμπορικού Συνδέσμου έχουν αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλους, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις τον συνακοντιστή Μπαναγιώταρο που υποδύεται τον Λόρδο Μοσχάρυς και τον αδελφό του Αρχηγού μας και νομικό σύμβουλο του Συνδέσμου Τάκη Μιχαλόλα που υποδύεται τον νάνο Λαδοτύριον.

Σε ρόλο έκπληξη η πάντα κομψή κόρη του Αρχηγού μας Ουραλγία Μιχαλολάκκου.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Έργο υψηλών συμβολισμών το Game of Ladempors: εδώ ο αρχηγός των λαθρο-Ντοθράκηδων (τον υποδύεται ο Αρτέμι Σωγαμπρόφ) εισβάλει στην λευκή πατρίδα μας που την ενσαρκώνει η σύζυγος του αρχηγού μας Ελένη Τσατσαρούλια-Μιχαλολάκκου.

Ο συνακοντιστής Μπαρμπαρούσης υποδύεται την “Ερυθρή Μάγισσα” που υπνωτίζει εθνικιστές και τους πετάει σε ένα αρχαίο πηγάδι. Τολμηρός ρόλος!

Η Ουραλγία Μιχαλολάκκου στον ρόλο Πολεμιστή με το ψευδώνυμο Βουνό:  ακριβή παραγωγή, πολλά τα εξωτερικά γυρίσματα.

Λόρδος Μοσχάρυς και νάνος Λαδοτύριον χαζεύουν μια συνακοντίστρια: έντονο το ερωτικό στοιχείο.

Αναρχομπολσεβίκοι δηλητηριάζουν τον εθνικιστή πρίγκηπα Τζόφλι, που τον υποδύεται τόσο πετυχημένα ο συνακοντιστής Ηλίας Κοκκασιδιάρης…

… που τελικά δεν γλιτώνει τον θάνατο: ΕΤΡΕΞΕ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ!

Σε ρόλο γκεστ σταρ παντογνώστη, ο μορφονιός του Συνδέσμου μας Γιώργος Μαστούρμπας – Μιζέριακας.