ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ! Χιλιάδες Χρυσαυλίτες σε WC γραφείων ογδόου ορόφου στη Λαδεμπορική Πειραιά – Πρώτες φωτογραφίες

Πιο πειστική και δυνατή απάντηση δεν θα μπορούσαν να πάρουν όλοι όσοι «έσπαγαν πλακίτσα» με τις συνεχείς αποχωρήσεις από τον Λαδεμπορικό Σύνδεσμο, καθώς τις προηγούμενες μέρες εγκαινιάστηκαν τα ΝΕΑ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ γραφεία μας στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ευτυχώς που είχε κρατήσει καλή καβάτζα ο αρχηγός και έσπρωξε λίγα χρήματα για να πάρουμε τα πάνω μας, διότι τελευταία η κατάσταση θυμίζει Big Brother (και δεν έχει καν ενδιαφέρον διότι όλοι ξέρουμε ποιος θα μείνει ως το τέλος).

Σκεπτικός ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολάκκος πριν την έναρξη της θρησκευτικής τελετής.

Έτσι, η οργάνωσή μας εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα εργαλεία του εθνικισμού όπως υπερσύγχρονες καρέκλες και φίνες κορνίζες με την φάτσα του ελέω θεού CEO, αναπτερώνοντας έτσι το ηθικό των συνακοντιστών που τους τραβάμε από εδώ και από εκεί μπας και δείξουμε πως έχουμε κόσμο.

Nα σημειωθεί πως στα εγκαίνια των νέων γραφείων εφαρμόστηκε το δόγμα «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ» καθώς, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, το σταυροκόπημα πήγε σύννεφο ενώ ο CEO άκουγε μειλίχια τον πάτερ να διαβάζει τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ο Γερμανής έλειπε).

Όπως πάντα, τα γραφεία μας είναι τεράστια για να αντιστοιχούν με τις χιλιάδες των Χρυσαυλιτών που συρρέουν κάθε βδομάδα προκειμένου να ακούσουν την ομιλία κάποιου από τους αγαπημένους μας ήρωες. Τα γραφεία περιλαμβάνουν υπερσύγχρονα ουρητήρια (unisex), γερμανικά καζανάκια παραγωγής SIEMENS, κωλόχαρτο παραγωγής μας και άπλετο χώρο για τις δραστηριότητες της Λαδεμπορικής μας.

 Άλλο ένα κάστρο για χιλιάδες Χρυσαυλίτες στον Πειραιά!

Να σημειωθεί πως, κάθε φορά που οι συνακοντιστές κραύγαζαν με ρυθμό το σύνθημα του κινήματος “ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ”, τραβώντας με ρυθμό τα καζανάκια, ο φον Πάπεν πέταγε αλανιάρικο γερμανικό τσιτάτο, ενώ με νόημα κάποιος είπε γελώντας «να ξαλαφρώσει ο τόπος».