Τον εισαγγελέα της Ηριάννας θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Χρυσή Αυλή – Όλο το σχέδιο του Λαδεμπορικού Συνδέσμου

Πλήρως ικανοποιημένη φαίνεται να είναι η ηγεσία του Συνδέσμου μας με την απόφαση του Εφετείου σύμφωνα με την οποία το αίτημα για αποφυλάκιση της αναρχομπολσεβίκας Ηριάννας Β.Λ. (δύο επίθετα, τα έχει πει και ο προσφάτως κυνηγημένος από το Μαρξιστικό παρακράτος δημοσιογράφος μας) απορρίφθηκε, καθώς θεωρήθηκε πως μπορεί να τελέσει νέα αδικήματα.

Δεν χρειάζεται προφανώς να πούμε πόσο συμφωνούμε με το σκεπτικό της απόφασης. Σαφώς η 29χρονη αναρχικιά αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία μας, και όχι οι αδίκως προφυλακισθέντες συνακοντιστές μας.

Με αφορμή λοιπόν αυτήν την λαμπρή μέρα για την δικαιοσύνη, ο Λαδεμπορικός μας Σύνδεσμος έρχεται με μία πρόταση – θεσμική τομή: προτείνουμε τον εισαγγελέα της υπόθεσης της Ηριάννας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά το πέρας της θητείας του Παυλόπουλου!

Η πρόταση αυτή θα συνοδευτεί και με άλλες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις όπως: η σύσταση ειδικού Τρομοδικείου που θα αποτελείται από τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυλής με επικεφαλής τον CEO του Συνδέσμου μας Νικόλαο Μιχαλολάκκο, ο διορισμός του Κρίστιαν Φον Πάππεν σε ρόλο Ανώτατου Ειδικού Εισαγγελέα και η δημιουργία Σχολής νέων Τρομο-Εισαγγελέων με διευθύνουσα την κόρη του Αρχηγού μας (πάντα κομψή) Ουραλγία Μιχαλολάκκου. Κλητήρας κλασσικά ο Αρτέμιγιε Σωγαμπρώφ

Ο Κρίστιαν Φον Πάππεν, εξοργισμένος από την αθώωση Θεοφίλου, σε ρόλο Ανώτατου Ειδικού Εισαγγελέα.

Πόσο σας πονάει η απόφαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, παρακρατικά σκουπίδια; Πόσο φοβάστε πως την ίδια τροπή θα πάρει και η σκευωρία που έχετε στήσει εις βάρος μας; Εμείς, ως υπέρμαχοι της αριστείας και Σύνδεσμος επιστημόνων, σας προκαλούμε να επιβραβεύσετε τον μοναδικό άνθρωπο που πολεμά σε αυτήν την πατρίδα ενάντια στο ρεύμα!

Η Ουραλγία Μιχαλολάκκου με τη νέα της ιδιότητα.

Η πρόταση μας, μαζί με τις συνοδευτικές συνταγματικές τροποποιήσεις, θα κατατεθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο (μόνο αυτό μας έμεινε) και θα κοινοποιηθούν στον ελληνικό λαό. Λαθρομετανάστες, οι ώρες σας μετρημένες! Και όταν έρθουμε στην εξουσία, θα ρίξουμε άπλετο φως σε όλα τα σκάνδαλα από το 2010 και μετά, με πρώτο και κύριο την ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΦΙΝ.