Την έκθεση documenta 1488 στην Αθήνα επισκέφτηκε το ζεύγος Μιχαλολάκκου

Αντιπροσωπεία του Λαδεμπορικού Συνδέσμου με επικεφαλής το ζεύγος Μιχαλολάκκου επισκέφτηκε την έκθεση documenta 1488 στην Αθήνα.

Ο CEO της Χρυσής Αυλής, σε δηλώσεις του, τόνισε τη σημασία της «εμβληματικής έκθεσης» και υπογράμμισε ότι «το ελληνικό πνεύμα, εδώ στο λίκνο του, συναντάται με το γερμανικό πνεύμα».

Ο CEO του Λαδεμπορικού Συνδέσμου ποζάρει για νεαρή φιλότεχνη συνακοντίστρια μπροστά στο αγαπημένο του έργο απο την έκθεση.

Ο Νίκος Μιχαλολάκκος και οι συνοδοί συνακοντιστές του παρέμειναν μόνοι τους για 2 ώρες στην αίθουσα κοιτάζοντας τα έργα των McDermott & McGough, από την περιβόητη σειρά τους «Ο Χίτλερ και οι ομοφυλόφιλοι», με πορτρέτα του Χίτλερ πάνω στα οποία αναγράφεται κι από ένα όνομα ομοφυλόφιλου θύματος του Γ’ Ράιχ.

Ο Κριστιαν φον Πάπεν, ένας απο τους μεγαλύτερους συλλέκτες πινάκων παρόμοιου περιεχομένου, περιφέρεται στοχαζόμενος στην έκθεση.

Ο Νίκος Μιχαλολάκκος εξέφρασε το θαυμασμό του, δηλώνοντας: «Έχω κι εγώ 6 τέτοιους πίνακες στον πύργο μου στη Μάνη αλλά χωρίς τις υπογραφές των κίναιδων επάνω. Κρίμα, δεν το είχα υπολογίσει να τους φέρω κι εγώ εδώ να τους εκθέσω. Δεν πειράζει, του χρόνου».

Η πάντα κομψή Ουραλγία με την κυρία Ελένη Τσατσαρούλια παρατηρούν εαν έχει μείνει κανά καναπεδάκι στον μπουφέ της έκθεσης (δεν φαίνεται στη φωτό).

Κατά την έξοδό του, ο Αρχηγός μας, συναντήθηκε με τον Πολωνό curator της έκθεσης Ζμπίγκνιου Κάσπρζακ και τον ρώτησε εαν θα μπορούσε να αγοράσει έναν πίνακα των McDermott & McGough, αφήνοντάς του 2 ντενεκέδες αγνό παρθένο ελαιόλαδο.