ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στο Άγιο Όρος ο Γιώργος Γερμανής ως σκιώδης υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Χρυσής Αυλής

Με λεπτομερές οργανόγραμμα και ανεπτυγμένη τακτική φαίνεται να ξεκινάει την νέο «σεζόν» ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ» ενόψει μιας ακόμα κρίσιμης κοινοβουλευτικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης του Συνδέσμου μέσα στην κοινωνία με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πώληση λαδιού, η Μεσογήινων ανακοίνωσε και τον υπεύθυνο… θρησκευτικών υποθέσεων, κίνηση που ίσως ξαφνιάσει αρκετούς.

Στο πρόσωπο του ευφυούς μουσικοσυνθέτη Γιώργου Γερμανή, μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου (από μέσα πέφτουν τα κάστρα λέμε) η Χρυσή Αυλή είδε τον άνθρωπο που μπορεί να φέρει εις πέρας την ζητούμενη ένωση του Χριστιανισμού με τον σατανοπαγανισμό ή ο,τι άλλο τέλος πάντων λατρεύεται στις τοπικές λαδεμπορικές.

Στιγμιότυπο από τον νέο δίσκο του Γιώργου Γερμανή που συνθέτει αρμονικά την Ορθοδοξία με τη λατρεία στον Εωσφόρο.

Με αυτό το σκεπτικό, ο καλλιτέχνης – μποξέρ, ο «γλυκούλης» μωρέ αυτός λαδέμπορας, μετέβη σήμερα στο Άγιον Όρος ως σκιώδης υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Και όταν λέμε σκιώδης, το εννοούμε. 3 Χόντος Σέντερ θέλει στην καθισιά του ο Γερμανής για να βαφτεί.

Στιγμές χριστιανικής μυσταγωγίας στο Άγιον Όρος με τον Γιώργο Γερμανή στο ρόλο του ιεροψάλτη.

Άλλωστε, την κίνηση αυτή φαίνεται πως «προοικονόμησε» και η δήλωση «Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιάνων» του Γιάννη Μπραβού στο κοινοβούλιο την ίδια μέρα δηλώνοντας ξεκάθαρα και με σαφήνεια πως ο λαός πρέπει «να βγάλει την πείνα του και την ταλαιπωρία του στην οποία εσείς (σ.σ. η κυβέρνηση») τον έχετε βγάλει».

“Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”: το λαδεμπορικό κίνημα συνδυάζει τον μουσικό ριζοσπαστισμό με τη θρησκευτική παράδοση. Στη φωτογραφία, ο υποστηρικτής του Συνδέσμου μας σεβασμιότατος Πειραιώς. 

Στο πρόγραμμα του Γιώργου Γερμανή περιλαμβάνονται συσκέψεις με task force μοναχών για την προώθηση του ΜΟΛΩΝ ΛΑΔΕ στα τοπικά μοναστήρια, τσεκάρισμα των Ελιών της περιοχής μπας και έχει κανά καλό πράγμα καθώς και live συμμετοχή του σε λειτουργία ως ακροδεξιός ψάλτης.

Αμεσώς μετά, και με την νέα του ιδιότητα, ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει το λαδεμπορικό κίνημα στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ στην Κολομβία. Περισσότερα όμως για αυτό εν καιρώ!