Στο project “DICKASSO” θα συμμετέχει η Χρυσή Αυλή με αρχαιοελληνικό πέανδρο (εντός δάφνινης στεφάνης)

Σπουδαία τα νέα για τους απανταχού φιλότεχνους συνακοντιστές, πατριώτες – λαδέμπορες καθώς και υπαλλήλους της βουλής (κατά γενική ομολογία οι 3 μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες που στηρίζουν το κίνημά μας).

Έπειτα από «εντολή Μιχαλολάκκου», το τμήμα Καλών Τεκνών του συνδέσμου θα συνεργαστεί με διάφορους street artists στα πλαίσια του project Dickasso.

Mε στόχο την καλλιτεχνική καταγγελία των υποβαθμισμένων συνθηκών διαβίωσης της πρωτεύουσας, άντρες και γυναίκες του συνδέσμου μας θα αναλάβουν την απεικόνιση με σπρέι (ΓΚΡΑΦΙΤΙ) αρχαιοελληνικών πεάνδρων στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Κεντρικής Διοίκησης Μεσογήινων καθώς και στου Μακρυγιάννη.

Έχοντας ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του σε πλήθος καλλιτεχνικών δράσεων, το τμήμα του συνδέσμου μας νιώθει πιο έτοιμο από ποτέ στο να γεμίσει την Αθήνα με στητούς πεάνδρους δείχνοντας έτσι τον πλούτο ιδεών, όπως επίσης και την αρχαιοελληνική καταγωγή τους, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε λαδέμπορα που τιμά το λάδι που «πουλάει».

Η μορφή της νέας καλλιτεχνικής παρέμβασης αναμένεται να τεστάρει και τα αντανακλαστικά των συνακοντιστών, καθώς έως τώρα τα διάφορα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα της Μεσογήινων κινούνταν γύρω από αναγεννησιακές απεικονίσεις του Χρήστου Παππά με φέσι, του CEO (ή της κόρης του, καθώς είναι το ίδιο πρόσωπο) σε ανάκλιντρο να τρώει σταφύλια και του Μπαρμπαρούση δίπλα στον Σίλλερ να κάνει τον Γκαίτε.