Στο Αμβούργο τάγμα συνακοντιστών ενάντια στο “κόκκινο παρακράτος” – Συγκινητικές σκηνές με τους γερμανούς ΜΑΤατζήδες

Αηδιασμένοι δηλώνουν παγκοσμίως διάφοροι εθνικιστές – συνακοντιστές με την κατάσταση στο Αμβούργο κατά την διάρκεια της συνάντησης των G20.

Για άλλη μια φορά φάνηκε ξεκάθαρα πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει χρώμα κόκκινο και μιλάει εβραϊκά. Από την πλευρά μας, εμείς οι λαδέμπορες της ανατολικής Μεσογείου, λαμβάνουμε θέση και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση: τα κόκκινα σκυλιά θα μας βρουν απέναντί τους!

Άραγε εξέπληξε κανέναν η μαλθακότητα των Γερμανών αστυνομικών; Σαφώς και όχι, καθώς τέτοιες διαταγές είχαν τα παλικάρια μας. (Ευχαριστούμε Αυτου Μεγελοιότης ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ)

Όποιος ξεχωρίσει τους συνακοντιστές απο τους ΜΑΤατζήδες του Αμβούργου κερδίζει ενα μπουκαλάκι βιολογικο ελαιόλαδο Μαλακωνίας

 

 

 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, με εντολή της Μεσογήινων και συγκεκριμένα του CEO του Συνδέσμου μας Νικόλαου Μιχαλολάκκου, απογειώθηκε σμήνος από Sturzkampfflugzeug (Stuka) με τάγματα λαδίλας από την βάση της αρχαίας Μαλακωνίας (σημερινά Κορογογιάνικα Μάνης) με προορισμό το πεδίο μάχης του Αμβούργου. Ήδη η πλειοψηφία της αποστολής βρίσκεται στο Αμβούργο από χθες, με τις σκηνές να είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικές.

 

Στιγμές που εφεραν στο μυαλό τις ιστορικότερες στιγμες του ελληνικου λαδεμπορίου θυμισε η κοινη επιχειρηση της γερμανικης αστυνομίας και του ταγματος λαδίλας Κρητης.

Ανάμεσα στον πόλεμο με τα κόκκινα σκυλιά των κυβερνήσεων που κάνουν τα «επαναστατικά γυμνάσιά» τους, δάκρυα χαρμολύπης κύλησαν από τα μάτια των Γερμανών ματατζήδων και των μελών του Συνδέσμου μας (σ.σ. ο Γερμανής κατέβηκε άβαφτος γιατί δεν είχε live). Σπαρακτικές οι στιγμές ανάμεσα στα γηραιότερα μέλη, καθώς είχαν να συναντηθούνε για πάνω από 60 χρόνια, ενώ στο τέλος όλοι μαζί φώναξαν αντι-αριστερά συνθήματα σε άπταιστα Γερμανικά του μεσοπολέμου.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού «ΚΟΥΦΑΛΑΓΓΑ» Ηλίας Μπαναγιώταρος στο φυσικό του χώρο αγκαλιά με ΜΑΤατζήδες, υποδεικνύει αναρχοάπλυτους κάνοντας απλά το καθήκον του

Τέτοιες στιγμές μας δίνουν κουράγιο και ηθικό πλεονέκτημα! Το Αμβούργο θα ξεβρωμίσει!