Στις αγορές μετά από πολύ καιρό η Χρυσή Αυλή – Πούλησε διαρκείας του Ολυμπιακού στη δευτερογενή αγορά

Σε μία κίνηση που αποτυπώνει γλαφυρά τα σημάδια σταδιακής ανόδου της λαδεμπορικής οικονομίας προχώρησε ο Σύνδεσμός μας από σήμερα το πρωί.

Όπως ενημέρωσε με δελτίου τύπου το τμήμα παραγωγής της Μεσογήινων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ «βγήκε» στις δευτερογενείς και “μαύρες” αγορές δυναμικά, λίγους μήνες πριν την ετήσια συλλογή ελιάς και παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν επιβληθεί από τα τσιράκια των Ροθτσιλντ στην πατρίδα μας.

Στα πλαίσια της δράσης «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε να πουλήσει τα εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης της ομάδας στην κατάμαυρη δευτερογενή αγορά. Από σήμερα και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οι Συνέλληνες θα μπορούν να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» του Ολυμπιακού από χέρια συνακοντιστών, με μέρος των εσόδων να πηγαίνει στα ταμεία του Συνδέσμου μας προς αγορά λιόπανων, χτενών και τσουβαλιών για το προσεχές μάζεμα Ελιάς.

To μαγικό χαρτάκι που συμβολίζει την έξοδό μας στις αγορές. Αγοράστε το όπου το βρείτε!

 

Παρά την πρόσληψη Αλβανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας του λιμανιού, οι συνακοντιστές στήθηκαν στην ουρά από νωρίς το πρωί προκειμένου να αγοράσουν τα πολυπόθητα χαρτάκια ώστε να τα μεταπουλήσουν στην λαδεμπορική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν σκέψεις πλαισίωσης της όλης δράσης «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μία τελετή λήξης τον ερχόμενο Οκτώβριο, αφού θα έχει ολοκληρωθεί και η συλλογή Ελιάς στα Μαλακωνικά εδάφη, με την ονομασία «ΔΗΜΗΤΡΕΙΑ 72 μ. Φ. (μετά Φύρερ)», εμπνευσμένη προφανώς από την θεά της γεωργίας και της καλλιέργειας.

Απο νωρίς το πρωί στην ουρά οι συνακοντιστές μας, εργάζονται πυρετωδώς για ομαλή έξοδο στις αγορές. Σεβαστείτε τον κόπο τους και ενισχύστε τον Λαδεμπορικό Σύνδεσμο!

Η ημερομηνία της εορτής μάλιστα φαίνεται να ταιριάζει και με την επέτειο του ΟΧΙ του αρχηγού Μεταξά προς τους faux-bijoux φασίστες Ιταλούς στα τέλη Οκτωβρίου, μία ιδανική ευκαιρία με άλλα λόγια για το μεγάλο «ΝΑΙ» στον θεό Πάνα και τον Αιώνιο Έφηβο!

Είσαι στο μυαλό/κάτι Μαγικό!