Στα τηλεπαιγνίδια η Χρυσή Αυλή αναστενάζει: συλλογή χρημάτων για την άπορη οικογένεια Μιχαλολάκκου – Δεν χάθηκε η ανθρωπιά!

Η έλλειψη χρήματος στα ταμεία της Μεσογήινων σε συνδυασμό με την απαγόρευση προβολής του Συνδέσμου από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής αναγκάζουν το λαδεμπορικό κίνημα να εφεύρει νέους ευφάνταστους τρόπους προβολής του πολυεπίπεδου έργου του.

Έτσι με εντολή του CEO μας Νικόλαου Μιχαλολάκκου, εκδόθηκε εγκύκλιος της Κεντρικής Διοίκησης με την οποία εντέλλονται τα στελέχη της Χρυσής Αυλής να ξαμολυθούν σε ο,τι τηλεπαιχνίδι προβάλλεται αυτή την περίοδο (από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής πάντα).

Ήδη παλιοί συνακοντιστές δοκιμάζουν τις γνώσεις και την ευφυία τους στον καλό αγώνα για τη συλλογή χρημάτων για την άπορη οικογένεια Μιχαλολάκκου (ένα ολόκληρο χωριό έχουμε να θρέψουμε, χώρια την Ουρανία!) και βέβαια για το κυνήγι ψήφων.

Πρώτος στον αγώνα αναδεικνύεται παλιός Σπαρτιάτης συνακοντιστής μας που μαζί με τη συνακοντίστρια σύζυγό του δοκιμάστηκαν στον στίβο του Money Drop του (τσοντοκάναλου της διαπλοκής) Star.

Αλλά δεν είναι μόνο τα κατά τόπους στελέχη: οι βουλευτές μας έχουν δώσει ήδη το παράδειγμα με τις πολυσυζητητημένες συμμετοχές τους και την επίδειξη γνώσεων στα πεδία ευθύνης τους, πχ Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης τέχνη, Ηλίας Μπαναγιώταρος επιχειρηματικότητα-ιματισμός-marketing και τόσοι άλλοι.

Πάντοτε πρωτοπόρος όπως μπορείτε να δείτε στις φωτο, ο Αρχηγός του κινήματος Νικόλαος Μιχαλολάκκος με τη συνοδεία της (πάντα κομψής) κόρης του Ουραλγίας σε μια παρουσία που θα συζητηθεί.