ΣΟΚ! 88 Συνακοντιστές μας με σοβάρα εγκαύματα στον αμφιβληστροειδή απο το σημερινό Θερινό ηλιοστάσιο

Σε κατάσταση ΣΟΚ! βρίσκεται η Κεντρική Διοίκηση του Λαδεμπορικού Συνδέσμου Χρυσή Αυλή μετά το μαζικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το ξημέρωμα του Θερινου Ηλιοστασίου του 2017.

Όπως είναι γνωστόν ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος κάθε Θερινό/Χειμερινό Ηλιοστάσιο, θέλοντας να τιμήσει τον Θεό του Φωτός, ανεβαίνει τα βουνά και τα λαγκάδια και το ξημέρωμα, υψώνοντας το δεξί χέρι σε ΑρχαιοΜαλακωνικό (καμία σχέση με το ναζιστικό) χαιρετισμό, χαιρετίζει τη Νέα Αυλή του Ελληνικου Μπολιτισμού φωνάζοντας «Ορκίζομαι πίστη στην Οικογένεια Μιχαλολάκκου μέχρι την τελική λύση».

Την ίδια στιγμή οι επίλεκτοι Συνακοντιστές χρησιμοποιώντας την Πεάνδριο χειρολαβή εκτελούν την «Ιεροτελεστία της Αδελφοποίησης», κοιτούν κατάματα τον Ηλιο και ουρλιάζουν «ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΑΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!».

Και κάπου εδώ έγινε το μεγάλο μαζικό ατύχημα!

Αγνοώντας τους αυστηρούς κανόνες που έχουν θεσπιστεί απο τον αιώνιο υπαρχηγό Κριστιάν Φον Πάπεν, οι Συνακοντιστές μας κοίταξαν τον Ηλιο, χωρις τα αεροπορικά Rayban, για πάνω απο 5 λεπτά και σταμάτησαν μόνο όταν η έντονη οσμή ψημένου μοσχαριού διαπέρασε τη μύτη τους και πείνασαν.

Ο σωστός αρχαιομαλακωνικός τρόπος χαιρετισμού με Rayban όπως επιδεικνύεται από τον Κριστιάν Φον Πάπεν και έτερο παλιό Συνακοντιστή.

Οι γνωστοί Συνακοντιστές μας Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης, Γιώργος Γερμανής (παρ’ ότι έμπειρος, δυστυχώς δεν έχει μάθει ακόμα γερμανικά του Μεσοπολέμου, επίσημη γλώσσα των εγγράφων μας), Σωτήρης Τζεβελέκος καθώς και 85 ανώνυμοι Συνακοντιστές μεταφέρθηκαν στην οφθαλμολογική κλινική του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου μέσα σε αφόρητους πόνους.

Ένας από τους τραυματισμένους συνακοντιστές, ο Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης, μαζί με το γυμναστή της Χρυσής Αυλής Ροβέρτο Χαηντή.

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος, έτερος εκ των τραυματισμένων, εδώ με τα γυαλιά του τα οποία είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του από το σπίτι του, γιατί μίλαγε στο κινητό του.

Κλιμάκιο της Κεντρικής Διοίκησης με επικεφαλής την Ελένη Τσατσαρούλια-Μιχαλολάκκου επισκέφτηκε το νοσοκομείο και πρόσφερε κολλύριο Μανιάτικου Ελαιόλαδου στους πονεμένους Συνακοντιστές.