ΣΟΚ! Δολοφονική επίθεση παρακρατικών της Χρυσής Αυγής στον Χρυσαυλίτη βουλευτή Γιώργο Γερμανή

Η ανταγωνιστική εταιρεία Χρυσή Αυγή την έκανε πάλι τη λαδιά της (pun intended). Εκεί που αμέριμνος ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμανής έπινε τον εσπρεSSο του στο ηλιόλουστο Αμαρούσιον, παρακρατικοί μπράβοι της ακατανόμαστης  οργάνωσης,  με ρόπαλα και λοστούς, επιτέθηκαν στον συνακοντιστή, καθως και στον χρυσαυλίτη αστυνομικό σύντροφό του.

Με το συγκρότημά του RIffenstall’s Cunt σε συναυλία φόρο τιμής στους γερμανούς λαδέμπορες του μεσοπολέμου.

Παρ’ ότι όμως προσπάθησαν να τον πιάσουν εξ απήνης, η στρατηγική σκέψη έλαμψε και πάλι: χρησιμοποιώντας μια πανάρχαια τακτική, έλουσε με νερό το δικό του κεφάλι και, εκμεταλλευόμενος τις ακτίνες του Ηλίου που διαθλώνται στο κεφάλι του, καταφερε να τυφλώσει τους τραμπούκους της ακατανόμαστης οργάνωσης. Δυστυχώς ο συνακοντιστής του Γερμανή δεν μπόρεσε να κάνει κάτι γιατι εκείνη την ώρα αλειφόταν με λάδι.

Ο Γ. Γερμανής με τον συνακοντιστή του, Τέντυ Μελισσοκόμο.

Φαίνεται οτι οι παρακρατικοί της Χρυσής Αυγής έχουν ξεχάσει οτι παλιότερα ο Γιώργος Γερμανής είχε συμμετάσχει με το συγκρότημα του RIFFENSTAL’S CUNT, σε συναυλία φόρο τιμής της Χρυσής Αυγής σε γερμανούς λαδέμπορες του μεσοπολέμου και δεν σέβονται ουτε τα ιερά ουτε τα όσπρια αυτής της χώρας. Ας είναι…

Εμείς απαντάμε: « ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!»

Οι δηλώσεις απο την Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυλής στην οδο Μεσογήινων: