Σε μπάχαλα ο CEO στο Πολυτεχνείο, σπάει αμάξια γιατί είχαν εβραϊκές πινακίδες – “Από τις τριγύρω ταράτσες καλύτερη η θέα” δηλώνει.

Για ακόμα μια φορά φάνηκε καθαρά πως είτε με δεξιά είτε με αριστερά το ΚΡΑΤΟΣ παραμένει ΚΡΑΤΟΣ! Και ο φόβος του είναι το ανεξάρτητο λαδεμπορικό κίνημα! Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η έκτακτη ανακοίνωση της Μεσογήινων σχετικά με τους επικείμενους εορτασμούς για την ήμερα του Πολυτεχνείου, ημέρα μνήμης που προφανώς θα τιμήσει και ο λαδεμπορικός σύνδεσμος όλων των Ελλήνων, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ.

Εδώ αράξαμε με Πακιστανούς εκεί θα κωλώναμε;

Σε πλήρη αντιστοιχία με την γενικότερη μεταβολή που επιχειρεί τους τελευταίους μήνες ο σύνδεσμός μας, όπως τα σταυροκοπήματα με την Εκκλησία και η ανακάλυψη του Μεγαλέκου ως κρυφό σύνδεσμο των λαδΕλλήνων και των Μουσουλμάνων (το γράφουμε μπας και το πιστέψουμε, ούτε σενάριο Γιοντορόφσκι να έγραφε ο CEO) τώρα ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Σκηνές ενδοοικογενειακής βίας έξω απο το Πολυτεχνείο. Ο Ηλίας Κοκασιδιάρης στην πρώτη γραμμή

Από χθες το βράδυ μέλη της οργάνωσής μας άρχισαν να κατευθύνονται στον χώρο του Πολυτεχνείου με σκοπό αρχικά να διώξουν τους αναρχομπάχαλους και τους μπολσεβίκους των Ροθτσιλντ που δρουν σε καθεστώς ανομίας ενώ δεν άργησε να κάνει και την εμφάνισή του και ο ίδιος ο Αρχηγός του Κινήματος!

Εδώ η Αρχηγάρα μας κάτι ανάμεσα σε Ρωσοποντιο παλαιστή και μπάχαλο, πάει να γυρίσει όχημα ανάποδα γιατί έχει εβραϊκές πινακίδες.

Στην αρχή λίγο «κουμπωμένος» διότι είχε συνηθίσει να είναι στις τριγύρω ταράτσες (του αρέσει να τα βλέπει πανοραμικά, αμέσως να πάει το μυαλό σας στο πονηρό) αλλά μετά άνετος και κάζουαλ, ο CEO μας τα ΕΣΠΑΣΕ με άλλους συνακοντιστές διαμαρτυρόμενοι για την κρατική καταστολή σε βάρος του κινήματός μας με αναφορές φυσικά και στην δίκη – ΣΚΕΥΩΡΙΑ των Εβραίων.

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

Και στα μπάχαλα πρώτος ο Αρχηγός μας, γεια σου ρε Αρχηγέ! Δεν σε πιάνουμε πλέον!