Σαστισμένοι Χρυσαυλίτες από τις αυξημένες ροές τουριστών στο Ελευθέριος Βενιζέλος – “Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοβαρέσουμε”

Οι αυξημένοι δείκτες των τουριστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα καθώς και η θερινή ραστώνη φαίνεται πως δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην δράση του Λαδεμπορικού Συνδέσμου μας.

Όπως είναι γνωστό, κάθε καλοκαίρι in cognito ομάδες Χρυσαυλιτών ξεχύνονται στα νησιά και στους κεντρικούς σταθμούς της χώρας με σκοπό την διατήρηση της αδιάρρηκτης DNA αλυσίδας που κρατεί χιλιάδες χρόνια. Μην μας απαυτώσει κανάς ξένος καμιά ελληνοπούλα, άμα θέλει ας του δώσουμε κανέναν λεβέντη μας που δεν θα γονιμοποιηθεί κιόλας, πόσες θυσίες να κάνουμε πια για αυτό το αίμα-κειμήλιο;;

Εγκεκριμένοι καυκάσιοι τουρίστες. Η Χρυσή Αυλή τους εύχεται μια ευχάριστη παραμονή!

Ωστόσο, οι αυξανόμενες ροές Ευρωπαίων έχουν προκαλέσει σύγχυση στα τάγματα λαδίλας που εδρεύουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Όπως δηλώνουν αγανακτισμένοι συνακοντιστές, οι διαταγές από την Μεσογηίνων φαίνεται να είναι τόσο γενικές ώστε να μην ξέρουν σε ποιον να πρωτοορμήξουν. Έντρομοι οι καλολαδωμένοι νεαροί περιγράφουν με αγωνία το θρίλερ που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους κάθε φορά που η πύλη αφίξεων γεμίζει κόσμο:

«Τι να σας πω, επικρατεί ένα χάος, δεν ξέρουμε ποιος πρέπει να τις φάει. Είναι ψυχολογικό πλέον το θέμα, ακούω να προσγειώνεται αεροπλάνο και ανεβάζω πίεση. Τουλάχιστον από Ομόνοια και πίσω τους ξεχωρίζεις, φωνάζεις και καμιά δεκαριά δικούς σου και γίνεται η δουλειά πάνω σε κάναν φουκαρά. Εδώ φοβόμαστε μην την πέσουμε σε κανέναν μελαμψό και μας βγει μετά Γερμανός…Τι να πεις μετά τον CEO; Αφού πάνε και μαυρίζουν όλοι τους. Μάλλον φταίει η παγκοσμιοποίηση, κυρίως όμως η ΜΑΡΦΙΝ.»

Οι σαστισμένοι Χρυσαυλίτες μας εποπτεύουν τον χώρο αφίξεων. Κάποιος απο αυτούς θα ‘ναι εβραιομασόνος, δεν μπορεί.

Το πρόβλημα εξετάζεται στο κεντρικό ελαιοτριβείο και θα δοθεί εντός εβδομάδας ημερήσια διαταγή επί του ζητήματος.