Ραγδαία αύξηση της δυναμικής του Συνδέσμου μας: περισσότερα πλέον τα παπάκια από τα μέλη – Φωτό από τον ‘Αγιο Παντελεήμονα

Συνεχίζεται η ραγδαία αύξηση του δυναμικού μας ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ εις βάρος μας, προς απογοήτευση όλων των αντεθνικιστών που λεηλατούν την Πατρίδα. Εμείς βλέπετε δεν τα παίρνουμε ούτε από ΜΚΟ ούτε από σκοτεινά κέντρα (για την ακρίβεια, μάς κόπηκε το μπαξίσι από Βρυξέλλες και είμαστε να σκάσουμε είμαστε – περισσότερα σε μελλοντικό ρεπορτάζ).

Παρόλα αυτά, όμως, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους οπαδούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ πως το κίνημά μας όχι μόνο δεν συρρικνώνεται, αλλά καλπάζει αγέρωχο. Στον αυτόματο πιλότο μη σας πούμε. Και κυριολεκτούμε. Περιμένετε και θα δείτε.

Όπως καταμαρτυρούν λοιπόν οι χθεσινές φωτογραφίες από την αποφασιστική συγκέντρωση της οργάνωσης στο κέντρο των Αθηνών… τα μηχανάκια είναι παραπάνω από τους συνακοντιστές μας!

Μοτοπορεία για να πας για ψώνια στο Σκλαβενίτη ξανάγινε; Δεν ξανάγινε! Πάντα πρωτοπόρος ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος!

Πόσα πουλημένα ΜΜΕ άραγε θα παίξουν αυτήν την είδηση (“αυξημένη κίνηση στην Αχαρνών”); Δεν μας εκπλήσσει βέβαια το γεγονός, μιας και τρέμουν στο άκουσμα της είδησης πως ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο κέντρο της Αθήνας κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ και τα στρογγυλοφάναρά της.

Με αναλογία 6 συνακοντιστές για 4 παπάκια ξεκίνησε η μοτοπορεία χθες για τον Άγιο Παντελεήμονα μοιράζοντας εθνικιστικό ρίγος στους περαστικούς. Με έκπληξη όμως παρατηρήθηκε πως το ένα παπάκι ήταν χωρίς αναβάτες. «Μετά και τις τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις, μας έχουν μείνει αμανάτι πολλά υλικά. Αλλά βλέπετε, κάπως πρέπει να δείξουμε και εμείς την δύναμη μας στον δρόμο. Σήμερα ένα παπάκι, αύριο καμιά δάδα παραπάνω, τώρα που μπαίνει και χειμώνας θα φοράμε και διπλές τις μπλούζες του Μίχου να δείχνουμε και τούμπανοι», σχολίασε με πικρία ο Περικλής Τ. , 32αρης συνακοντιστής.

Από που πέφτουν τα φυλλάδια; Κρύφτηκαν στο καμπαναριό οι Χρυσαυλίτες ή μήπως είναι ΘΑΥΜΑ;

Συνακοντίστρια μόνη, κάνει το λαδεμπορικό της καθήκον χαϊδεύοντας συγκινημένη τον CEO.