Ρίχνει το γάντι στη Μπάρτσα η Χρυσή Αυλή: “Πάμε για ματσάκι, αναρχοάπλυτοι, αν σας κοτάει”

Καθώς το σκηνικό στην Ισπανία συνεχίζει να φλέγεται έπειτα από την απόπειρα διαφόρων αναρχοάπλυτων να κάνουν δημοψήφισμα με αφορμή έναν φω-μπιζού εθνικισμό (εθνικισμός βρε γαϊδούρια είναι μόνο ο δικός μας, ο αρχαιοελληνογερμανικός, διαβάστε λίγο τον Μιζέριακα μπας και μορφωθείτε), η Μεσογήινων αποφάσισε να κινηθεί θεσμικά και αγωνιστικά για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο.

Αγανακτισμένοι καθώς είμαστε από τους «πολύχρωμους» διαδηλωτές, αυτούς που θέλουν όπως λέγαμε και προχθές τους μιγάδες και τους γύφτους στις πόλεις τους, θέλουμε να τους κοντράρουμε στα ίσια. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια, με το συμπάθιο, με την Βαρκελώνη, τα επαναστατικά σας γυμνάσια που κάνετε εκεί και κυρίως με την άμπαλη τοπική ομάδα, την Barcelona. Λοιπόν, φέρτε τα παλτά σας και ελάτε στην Ελλάδα να σας γλεντήσει η ομάδα του Λαδεμπορικού Α.Ο.

Το σήμα της ομάδας προφανώς ο Πέανδρος (εντός δάφνινης στεφάνης).

Ναι, καλά διαβάζετε. Σας προκαλούμε σε αγώνα. Σας κοτάει ρε σανδαλοφορούσες της Μπαρτσελόνα; Για κοπιάστε από Ελλάδα να δείτε τι εστί βερίκοκο. Και χαλαρά θα σας πάμε, δεν θα πριζώσουμε τον Κοκασιδιάρη γιατί είναι ικανός να τρέχει κάνα 3ωρο πάνω-κάτω. Μπαναγιώταρος πίσω δυνατός, φον Παπεν δεκάρι παλιάς κοπής και σέντερ φορ ο μπητνικ του Αγρινίου, ο μπουκλομάλλης Λόρδος Βύρων, ο Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης που σκοράρει πιο συχνά και από τα νιιιιι και λιιι που λέει σε κάθε δεύτερη λέξη.

Ολο το team σε προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα. Έτοιμος να τα δώσει όλα ο φον Πάπεν, ένα σπάνιος τεχνίτης που “μιλάει” στην μπάλα (συνήθως σε άψογα Γερμανικά)

Άντε, κότες. Ελάτε να σας μάθουμε μπαλίτσα. Και μετά την νίκη μπουζούκια στου Γερμανή.

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ! Σπουδαίος στις κατεβασιές ο CEO, εδώ σε μία από τις πολλές επελάσεις που θα ζαλίσουν τους γύφτους της Βαρκελώνης. Όλη η δεξία πτέρυγα δική του, την ίδια που θα ζητήσει και στον Κορυδαλλό (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ)
Έτοιμη η αρχηγάρα μας για την σέντρα. Με πίστη στην διαιτησία (οχι σαν την δικαιοσύνη που μας κυνηγάει) και το ματσάκι το ‘χουμε.