“Ομοφυλοφιλία μόνο για Έλληνες!” βροντοφώναξε ο Ιερός Λόχος στο Pride της Θεσσαλονίκης

Mε συνθήματα όπως «Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους λεβέντες» και «Ομοφυλοφιλία μόνο για Έλληνες» εμφανίστηκε στο Gay Pride του Δήμου Θεσσαλονίκης τοπικό τάγμα συνακοντιστών απο τα Λαδάδικα με ονομασία «ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ» απαντώντας σε διάφορες προκλήσεις.

Διεκδικώντας το δικαίωμα του εθνικιστικού σεξουαλικού προσανατολισμού, τάγμα καλολαδωμένων νεαρών παρέλασε μαχητικά ερχόμενο σε σύγκρουση με άλλες ομάδες που συμμετείχαν στην πολύχρωμη γιορτή. Ο σύνδεσμός μας δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο σε «γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες» να παρελαύνουν ανέμελες, καβατζώνοντας τα τεκνά για την παρτάρα τους.

Εμπνεόμενοι από το παράδειγμα του θρυλικού ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ και την φυλετική συνέχεια που τον διακρίνει, οι συνακοντιστές μας μιμούμενοι τους αρχαίους Σπαρτιάτες είναι πρώτα από όλα εραστές μεταξύ τους και ύστερα όλα τα άλλα.

Διακριτική ήταν η παρουσία του Ηλία Κοκασιδιάρη, εκπροσώπου τύπου του Λαδεμπορικού Συνδέσμου, με σκοπό να μην “καπελωθεί” η κινητοποίηση. Εδώ φωτογραφικό ενσταντανέ από τη συμμετοχή του Ηλία στο περσινό Thessaloniki Parade με τον σύντροφό του, που δύστυχώς – για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση του ιδίου – δεν κατόρθωσε να συμμετάσχει στα φετινά δρώμενα.

Για ακόμη μια φορά, το εβραιομασωνικό κράτος των διεθνιστών Μαρξιστών θέλει να αλλοιώσει κλασσικά αρχαιοελληνικά ιδεώδη όπως το σεξ, το οποίο πρώτοι εμείς καθιερώσαμε μέχρι να μας το κλέψουν και αυτό οι ξένοι για να βάλουν και τις γυναίκες μέσα.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου μας, κανένας μετανάστης και κανένας εβραιοκομμουνιστης δεν θα υποκλέψει τον αυθεντικό έρωτα μεταξύ αντρών παρά μόνο εμείς, τα γνήσια τέκνα των Σπαρτιατών και οι αιώνιοι σύντροφοι των μυθικών Ιερολοχιτών.