Ξεσπάθωσε ο Γιάννης Μπραβός κατά του Μίχου: “Ώρα να ξεφορτωθούμε τους τραμπούκους!” – Ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ του πρώην βουλευτή του Συνδέσμου μας, Νίκου Μίχου (πρώην Βίχου), και της εταιρείας «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ». Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο θεριακλής βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα έπειτα από διαφωνίες με τον CEO σχετικά με το ζήτημα της υποψηφιότητας, μιας και άλλος υποψήφιος φαινόταν έτοιμος να προσφέρει περισσότερους τενεκέδες με λάδι.

Έτσι είναι Μίχο η αγορά. Αμείλικτη.

Ωστόσο, επειδή είμαστε και αρσενικά παντελονάτα και μας αρέσουν οι ντόμπρες εξηγήσεις θα το πούμε στα ίσα: Μίχο οι ντραπουκισμοί σου δεν έχουν χώρο στην οργάνωσή μας. Δρόμο!

Αυτό ήταν άλλωστε και το σκεπτικό της απόφασης της Κ.Ε. που συνεδρίασε και εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα. Το κείμενο, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα ο Ηλίας Κοκασιδιάρης, απηχεί τις απόψεις όλων των πασιφιστών μελών μας.

Ο συνακοντιστής Κοκασιδιάρης ανακοινώνει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή Γιάννη Μπραβού, ο οποίος περνάει ευαίσθητο μήνα:

«Ε όχι ρε παιδιά και να γίνουμε κόμμα μπράβων και τραμπούκων. Δεν μπήκαμε στον Σύνδεσμο με αυτό το σκεπτικό. Πρέπει να φύγει ο Μίχος, τι την θέλουμε τόση ματσίλα εδώ μέσα; Τι είμαστε, η Κομιτέρν;» αναφώνησε ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε λυγμούς και έβαλε στο τάμπλετ να παίζει η αγαπημένη του ταινία, “P.S. I Love You” για να ξεχαστεί.

Άλλοι λόγοι όπως το ότι ο Μίχος είχε εθιστεί στο Αλβανικό (λες και χάθηκε η Καλαμάτα, ωραίος εθνικιστής) ή πως ο Μίχος πετούσε συνεχώς ατάκες από την 80s ταινία «Οι Μπάτσοι Πουλάνε την Ηρωϊνη» στον CEO ως σπόντα για την επιλογή του Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Εδώ η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνδέσμου σπάει την πλάκα της με το stuff που βρέθηκε τυχαία στο συρτάρι του Μίχου στη Βουλή.