Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος σφραγίδας στη Μεσογήινων – Πάντα πρωτοπόρος ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος!

Μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις του ειδησεογραφικού site «ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ» σχετικά με τις κινήσεις της κυβέρνησης των κατσαπλιάδων για την χορήγηση επιδόματος σφραγίδας στους διορισμένους υπαλλήλους τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ έρχεται με μία αποκάλυψη – σύσταση για κάθε εθνικιστή που σέβεται το καθαρό DNA του.

Πάντα πρωτοπόρα και προοδευτική η Ηγεσία μας (τον αγκυλωτό σταυρό σας γουρούνια), αποφάσισε να ενσωματώσει το νέο μέτρο της κυβέρνησης τροποποιώντας το στα μέτρα και τις ανάγκες των καιρών.

Πιο συγκεκριμένα, από χθες το βράδυ στην Μεσογηίνων οι… σφραγίδες έχουν πάρει φωτιά με σκοπό να πιστοποιηθεί η καθαρότητα των μελών, καθώς ο φόβος αλλοίωσης των αρχαιομαλακωνικών χαρακτηριστικών (μελαμψό δέρμα, κατσαρά μαλλιά, μύτη-μπουγατσοκόφτης και άλλα τυπικά Άρια βιολογικά σημάδια) έχει αυξηθεί με την συνεχή εισβολή λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Λαδεμπορικός μας Σύνδεσμος προτείνει: χρήση κυανής σφραγίδας πάνω σε κάθε συνακοντιστή έτσι ώστε να γνωρίζει ο κόσμος με ποιον έχει να κάνει. Το κάθε σφράγισμα συνοδεύεται με επίδομα – απόδειξη 50 ευρώ, το οποίο με την σειρά του συμβολίζει την καθαρότητα του κρέατος των συνακοντιστών. Σε περιπτώσεις βιολογικής εκτροφής, ο ψηφοφόρος Συνέλληνας θα δει και τα ειδικά καρτελάκια κρεμασμένα στο αυτί του εκάστοτε μέλους.

Ήδη στη διαδικασία του σφραγίσματος έχουν λάβει μέρος ο πάντα πρωτοπόρος Αρχηγός μας και CEO του Λαδεμπορικού Συνδέσμου Νικόλαος Μιχαλολάκκος, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Ηλίας Κοκασιδιάρης και άλλοι ανώνυμοι συνακοντιστές – με σειρά προτεραιότητας αναλόγως τα έτη φυλάκισης σε επιμέρους δίκες.

Στο σφράγισμα συμμετείχε – αν και ζοχαδιασμένος και εμφανώς συναχωμένος – και ο συνακοντιστής Ηλίας Κοκασιδιάρης.

Συνακοντιστές ανταλλάσσουν απόψεις μετά το σφράγισμά τους στην Κεντρική Διοίκηση στη Μεσογήινων.