Ξέφυγε ο Αρχηγός: Τραγουδάει παντού τον πακιστανικό Eθνικό Ύμνο! Προβληματισμός στη Μεσογήινων (video)

Πιο παράξενα από ποτέ δείχνουν να είναι τα πράγματα στην Μεσογήινων καθώς τους τελευταίους μήνες φαίνεται να υπάρχει μία μεταβολή των βασικών θέσεων του κινήματος. Ήδη οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ (όχι τυχαία η φράση) αντιλήφθηκαν την συχνή χρήση λέξεων όπως «ΘΕΟΣ» και «Χριστιανισμός» στην τελευταία εκδήλωση του συνδέσμου στην Έδεσσα, μία εκδήλωση που φαίνεται να αποτέλεσε προοίμιο για αυτά που θα ακολουθήσουν με την τραγική τροπή που πήρε όπως σας μεταφέραμε.

Πίσω όμως από την σύγχυση του εργαζομένου στην Έδεσσα ίσως κρύβεται και μία ΑΛΗΘΕΙΑ.

Την πρώτη φορά σαν τραγωδία, την δεύτερη σαν φάρσα, που γράφει και ο Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης.

Ήδη το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Μιχαλολάκκος, ο ελέω θεού CEO, έχει αρχίσει και κοιτάει… ανατολικά! Λίγη σημασία δόθηκε στην αρχή στο έντονο μαύρισμά του, καλοκαίρι γαρ. Αλλά το ότι ο Αρχηγός κυκλοφορεί σαν υπνωτισμένος καιρό τώρα στην Μεσογήινων τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο του ΠΑΚΙΣΤΑΝ δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Ιδού αν δεν μας πιστεύετε το αποκλειστικό βίντεο!

Και με τον Μωάμεθ και με τον Χριστό!

Οι ανησυχίες είναι δεδομένες στα στελέχη του Λαδεμπορικού Συνδέσμου μας για τον πιθανό εναγκαλισμό με την Πακιστανική Κοινότητα. «Τι διάολο, από το λάδι θα το γυρίσουμε στα πετρέλαια και το κρίκετ;», ρωτάνε με ειλικρινή απορία τα μέλη του Συνδέσμου.

Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει. Όλοι βρίσκονται σε τεντωμένοι σκοινί. Μείνετε συντονισμένοι!