Ξέσπασμα Μιχαλολάκκου μετά τη διακοπή της χρηματοδότησης από την Ε.Ε.: “Γιατί Eυρω – Μασόνοι δεν μας δίνετε τα λεφτά σας;”

Και τι δεν έχει τραβήξει συνακοντιστές η οργάνωσή μας από το καλοκαίρι. Σαν τις καλές εκτός έδρας μέρες του Θρύλου στο τσουλού ένα πράγμα. Πρόστιμα, καταδίκες, άρση ασυλίας, ανεξαρτητοποιήσεις…Άνοιξε ο Μίχος (πρώην Βίχος) την κερκόπορτα και άδειασε η οικουμένη. Από την Κρήτη ως την Θράκη (δεν έχουμε γραφεία στην Τήλο αλλιώς θα ταυτιζόμασταν με τον Παντελή Θαλασσινό) ένα κίνημα ανεξαρτησίας πλανάται πάνω από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ.

Γραφεία κλείνουν στην Χαλκίδα, την έκανε και η σύζυγος Μίχου (όλα και όλα, η οικογένεια πρώτα απ’όλα), ενώ στην Θράκη, περιοχή όπου αποδεδειγμένα κάναμε έργο όπως λαθρεμπόριο οστράκων (να μα την Παναγία, στον αγκυλωτό σταυρό που σας κάνουμε), ο πέανδρος είναι επίσης βαρύς.

Η χαριστική βολή όμως φαίνεται να είναι το πάγωμα της ταρίφας από την σιωνιστική Ε.Ε. Έγκυρες πηγές από την Μεσογήινων αφήνουν να διαρρεύσει πως ο CEO είναι πίτα καθότι, όπως κάθε μεροκαματιάρης γνωρίζει, τα έξοδα τρέχουν για μία επιχείρηση, ενώ νέες περικοπές θα τεντώσουν και άλλο τους ήδη τεντωμένους συνακοντιστές που πλέον πρέπει να κάνουν την διπλή ζωή της Βερόνικα για να φαίνεται ότι υπάρχει και καμιά ψυχή.

Λιάκος Κοκασιδιάρης επί το έργον. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ!

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του Μανώλη Π. 25χρόνου ντελιβερά σε σουβλατζίδικο της Πεύκης: «Τι να σας πω, καταρχάς ο κ. Μιχαλολάκκος έκοψε τις επισκέψεις στο μαγαζί. Παλιά ερχόταν, έκανε τον χαβαλέ του όταν έπιανε κατευθείαν το πιτόγυρο με το χέρι λέγοντας «Αυτά τα χέρια είναι καθαρά!». Τώρα μόνο ντελίβερι, κάθεται μέσα, ποιος ξέρει; Θα ‘χει τις μαύρες του. Και όλο ρεφενέ ρε παιδί μου. Με ανησύχησε λίγο το γεγονός πως τις προάλλες τον άκουσα να λέει, ενώ η φράου Τσατσαρουλία έπαιρνε τα σουβλάκια στην εξώπορτα, φράσεις όπως «Απαίσιοι μασόνοι, πόσο θέλω τα λεφτά σας», δεν έδωσα όμως σημασία.»

Α ρε CEO, τότε που ήσουν έξω καρδιά στις ταβέρνες, να ‘ναι καλά οι ΜΑΣΟΝΟΙ που θέλουν το κακό μας. Κουράγιο

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Νίκος Μιχαλολάκκος θα προβεί σε δριμύ δημόσιο κατηγορώ εναντίον των μασονοεβραιών που σε συνδυασμό με τους αναρχομπολσεβίκους κλείνουν την κάνουλα στο κίνημά μας, ωθώντας μια υγιή επιχείρηση στην παραοικονομία (το ‘χούμε κάνει και παλιά με επιτυχία). Διαφορετικά θα οργανωθεί πορεία κατά των αντιλαϊκών μέτρων της Ε.Ε. και του μνημονίου που φάγαμε στην μάπα.

Μόνο ο Οδυσσευς Εωσφοράκης συγγραφεας του βιβλίου “Ο τσελεμεντές του σατανιστού” μας ξέμεινε και τρώμε κάνα φαϊ. Τύφλα να ‘χει ο Μίκι Ρουρκ στον Δαιμονισμένο Άγγελο
Πάνε και τα σουβλάκια…
Πάνε και τα κοπή τη πίτα με τον χειρουργικό τεμαχισμό του Πεάνδρου απο τον πολυτάλαντο Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολάκκο