Ν. Μιχαλολάκκος για Ρουβίκωνα: “Ε όχι και τραμπούκοι στη Βουλή! Σε λίγο θα κάνουν και κόμμα!” – Έκρηξη οργής του Αρχηγού της Χρυσής Αυλής

«Ε όχι και τραμπούκοι μέσα στον ιερό χώρο του Κοινοβουλίου!». Αυτό φαίνεται να αναφώνησε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαδεμπορικού Συνδέσμου «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ» (φωτό πάνω) στην θέα της εισβολής αναρχοάπλυτων του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Οι συντονισμένες προσπάθειες φαινομενικά «παρακρατικών» ομάδων, που στην ουσία χρηματοδοτούνται από υπερεθνικά κέντρα που σπρώχνουν τον μπολσεβικισμό σε κάθε επίπεδο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Αν συνυπολογίσει κανείς και την ανελέητη επίθεση στην Δικαιοσύνη, η οποία κορυφώνεται στην ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ, τότε είναι εύκολο να συνδεθούν τα κομμάτια του παζλ που θέλουν τους τίμιους λαδέμπορες εκτός. Τι φοβούνται άραγε;

Σε αυτό το κλίμα δημοσιεύτηκε και το έκτακτο δελτίο τύπου της Μεσογηίνων το οποίο κάνει λόγο για «αίσχος» και απροκάλυπτη στήριξη σε «εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου». Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της ανοχής των παραδομένων αρχών στις ορέξεις του κάθε τρομοκράτη των Εξαρχείων. Προσπάθεια εισβολής στην Βουλή, τραμπουκισμοί σε όργανα της τάξης, άλλοτε ρίψη προκηρύξεων και καταστροφές χώρων… Μέχρι εκεί πάει η δημοκρατία σας; Αύριο – μεθαύριο θα τους κανακεύετε με ζεστό δημόσιο χρήμα, βουλευτικά αμάξια και bonus για τις εξεταστικές επιτροπές. Ποιος ξέρει, τόσο που σας αρέσουν ίσως σας φτιάχνει να σας χτυπάνε κιόλας! Σήμερα η Βουλή, αύριο εισβολή σε στρατόπεδα, κάψιμο σημαιών…Εμείς, η σπορά του 1945 δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα βάλουμε πλάτη!

Αιδώς Αργείοι!»

Ακολουθούν φωτογραφίες από το κοινοβουλευτικό έργο του Συνδέσμου μας, εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής μας Κρίστιαν Φον Πάππεν τη βρίσκει αγορεύοντας στην Ολομέλεια.

Επιστημονικός συνεργάτης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας σε έρευνα πεδίου για τον αυταρχισμό των σωμάτων ασφαλείας.

Προετοιμασία κοινοβουλευτικής ερώτησης για το φλέγον ζήτημα της ενδο-οικογενειακής βίας.