ΝΕΑ ΑΝΟΔΟΣ της Χρυσής Αυλής στη δημοσκόπηση της ALCO για τον ΣΚΑΪ! Που θα φτάσει επιτέλους η δύναμη του Συνδέσμου;

Είναι γνωστός ο τρόμος που προκάλεσε το πατριωτικό λαδεμπορικό κίνημα όταν το 2012 βρέθηκε στην αίθουσα του κοινοβουλίου προχωρώντας επιτέλους σε σοβαρές business. Έκτοτε πολλοί, αν όχι όλοι, έχουν βαλθεί να ανακόψουν την σταθερά ανοδική πορεία. Ματαιοπονούν!

Πώς να ανακοπεί η πατριωτική ανάγκη για ανταλλαγή λαδιού, πώς να σταματήσεις ό,τι πιο τίμιο εμφανίστηκε από άποψη κινήματος στην χώρα, πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σκοινιά στην τελική;

Παρά τα συνεχή τεχνάσματα του συστήματος που μας πολεμά -άλλο αν κάνουμε τα κορόιδα για τακτικούς λόγους- και τα διάφορα τεχνάσματα που επινοούν οι αναρχο-εβραιο-μπολσεβικο-λαθρομετανάστες που κυβερνούν αυτήν την χώρα από τις 12 Οκτωβρίου του 1944 και έπειτα, το κίνημα μας δεν λέει να πτοηθεί. Απόδειξη; Μα φυσικά οι νέες δημοσκοπήσεις της ALCO που παρουσίασε ο τηλεοπτικός, συστημικός, σταθμός ΣΚΑΙ!

Όχι μόνο τα ποσοστά του συνδέσμου μας δεν κινούνται πτωτικά αλλά εκτοξεύονται από μήνα σε μήνα, σκαρφαλώνοντας από το 8,3% στο 7% μέσα σε ελάχιστους μήνες! Προφανώς ο ελληνικός λαός έχει γνώση της προπαγάνδας που διακινείται καθημερινά από τα τσοντοκάναλα τις διαπλοκής, ωστόσο η σωρεία αθωωτικών αποφάσεων (δεν θα βαρεθούμε να το γράφουμε) και η συνεχής παρουσία μας δίπλα στον Έλληνα πατριώτη δεν του αφήνουν κανένα περιθώριο. Στην κάλπη θα το ρίξει ελληνικά, παραδοσιακά, λαδερά. Και χριστιανικά άμα λάχει διότι τελευταία λέμε να ξεμπερδέψουμε και με τον παγανισμό.

Οι φωτογραφίες με τα γραφήματα στέκονται ως αδιαμφισβήτητη απόδειξη της υπεροχής μας, της αποδοχής μας και του λαμπρού μέλλοντος.

!ΗΛΥΑ ΗΣΥΡΧ ΕΜΥΟΖΙΦΗΨ