Νέα ποικιλία από την Χρυσή Αυλή – Μολών Λαδέ!

Αγαπητοί συνακοντιστές, λατρεμένοι λαδέμπορες της πατρίδας, νέοι και νέες που κουβαλάτε μέσα σας τον αρχαίο ελαιώνα. Όλοι εσείς που είστε εντελώς αρχαίοι, έτοιμοι να βουτήξετε κάθε συμμαχικό ταμείο από την κάθε Δήλο, εσείς που σήμερα ζείτε από τον κρατικό προϋπολογισμό, από τα λεφτά που πληρώνει η κάθε «γαμημένη αλβανική κωλοτρυπίδα» που εργάζεται στην πατρίδα μας. Τα κοροΐδα!

Σήμερα, μέρα που ‘ναι, επιλέγουμε να αφήσουμε στην άκρη την πολιτική, την ανάδειξη της αναίσχυντης προπαγάνδας που υφίσταται το αυθεντικό λαδεμπορικό κίνημα στην χώρα που το ανέδειξε. Για αυτό σας έχουμε προτασούλα. Σας παρουσιάζουμε με περηφάνια το νέο μας προϊόν: ΜΟΛΩΝ ΛΑΔΕ!

Και δεν κάνουμε καν πλάκα έτσι;

Εύπεπτο και γλυκόπιωτο, ο,τι πρεπει για στιγμές σαν και τώρα όπου το φαγητό του δεκαπενταύγουστου έχει κάτσει για τα καλά στα στομάχια (τα δικά σας, εμείς τα στελέχη είπαμε, τρώμε όλο τον χρόνο από Ε.Ε. και κράτος, μόνο τώρα πάνε να μας κλείσουν την κάνουλα με την συνομωσία της δίκης, είχαμε – δεν είχαμε συγχιστήκαμε με τα ορφανά του Σόρος χρονιάρες μέρες).

Όπως είναι γνωστό ο σύνδεσμός μας διατηρεί αγαστές σχέσεις με την θρησκευτική τάξη της χώρας, άλλωστε αγωνιστήκαμε για να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ τα καλογεράκια στο Άγιον Όρος, για αυτό και επιλέξαμε την ημέρα της κοιμήσεως της Θεοτόκου (που γέννησε Χριστό και ουχί Νικόλα Μιχαλολάκκο, αλλά τέλος πάντων) για το «λανσάρισμα» της νέας ποικιλίας λαδιού.

Καλολάδωτοι!