Μιχαλολάκκος-Μπαναγιώταρος προκαλούν σε μπασκετάκι τους Αντετοκούνμπο – Σε φοβερή φόρμα ο Αρχηγός (αποκλειστικές φώτο)

Εξαγριωμένη φαίνεται να είναι η ηγεσία της Χρυσής Αυλής με την συνεχή αποθέωση του Νιγηριανού λαθρομετανάστη καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο, του μαύρου αυτού νεαρού που τολμά να δηλώνει Έλληνας αν και έχει γεννηθεί στου Ζωγράφου.

Τα τελευταία φιλικά ματς που έδωσε ο νεαρός αθλητής, από κοινού με τον μεγαλύτερο του αδερφό Θανάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έδειξαν το μέγεθος της προπαγάνδας του ανθελληνικού κράτους των Μπολσεβίκων, παρουσιάζοντας τους εχθρούς του Έθνους μας ως φιλόπονους Έλληνες καλαθοσφαιριστές.

Έτσι, ο εξαγριωμένος αρχηγός και αιώνιος CEO του Συνδέσμου μας, Νίκος Μιχαλολάκκος προκάλεσε τα αδέρφια – λαθρομετανάστες σε ένα «μονό» στο ΟΑΚΑ θέλοντας να δείξει πως κατέχει την αρχαιομαλακωνική τέχνη της καλαθόσφαιρας.

Ο Αρχηγός ετοιμάζεται να διδάξει στους ξένους μπαλίτσα: Όταν οι αρχαίοι Μαλάκωνες έπαιζαν μπάσκετ, οι ξένοι μαζεύαν βελανίδια!

Απέναντι στους ανθέλληνες μπασκετμπολίστες θα σταθεί ο ίδιος ο αρχηγός μας, ενώ στο πλευρό του θα είναι ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος συνακοντιστής Μπαναγιώταρος.

Μελετώντας μεθοδικά διάφορα “plays” του Στηβ Γιαντζόγλου, το δίδυμο φωτιά Μπαναγιώταρος – Μιχαλολάκκος είναι έτοιμο να βάλει τους Αντεντοκούνμπο στα καλάθια. Έως αυτήν την στιγμή που μιλάμε, ο Μπαναγιώταρος έχει αυξήσει τα ποσοστά του σε ΛΕΙ ΑΠ, ενώ για κάποιο περίεργο λόγο ζητά συνεχώς από τον αρχηγό «να τον ταϊσει χαμηλά στην ρακέτα για να μάθει λιγη μπαλίτσα αυτός ο ψηλόλιγνος μαύρος».

Εδώ ο Μπαναγιώταρος σε στιγμιότυπο από την ειδική δίαιτα πριν τον επικείμενο αγώνα: το αρχαιομαλακωνικό κλέος δεν κρύβεται.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε την εξέλιξη αυτής της πρόκλησης με αναλυτικό ρεπορτάζ. Μπάσκετ μόνο για Έλληνες!