Με τον Ηλία Κοκασιδιάρη επικεφαλής θα παρελάσει ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος στο Athens Pride

Στην εκδήλωση Athens Pride θα συμμετέχει φέτος ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος «Η Χρυσή Αυλή», μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αρκετό θόρυβο.

Πέρα από την έκθεση προϊόντων λαδιού, καθώς και έκτακτης παρουσίασης τυροκομικής κολεξιόν από εθνικιστικούς συνεταιρισμούς της Κεντρικής Ευρώπης, τάγμα εφόδου του συνδέσμου θα παρελάσει περήφανα στους Αθηναϊκούς δρόμους.

Μεσίστια θα κυματίζει σήμερα και για όλη την μέρα, η σημαία της Περηφάνειας με τον μεσίστιο Πέανδρο, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στην Μεσογήινων.

Όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Κοκασιδιάρης, μετά το γενναίο του coming out , θα ηγηθεί ομάδας περιφρούρησης η οποία έχει λάβει την ονομασία «Μαύροι Ροζ Πάνθηρες» από τα κεντρικά της Μεσογήινων, φιμώνοντας έτσι τα στόματα πορνοκάναλων και πληρωμένων δημοσιογράφων που λοιδωρούν τον σύνδεσμο σε ο,τι αφορά την στάση του απέναντι σε μειονότητες και άτομα διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο συνακοντιστής Ηλίας Κοκασιδιάρης διαβάζει το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ANTIVIRUS

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως ο σύνδεσμος δεν έχει ουδεμία σχέση με την συστηματική δίωξη ομοφυλόφιλων, όπως αυτή εκφραζόταν συστηματικά από το Τρίτο Ράιχ (βλ. παρ. 175 του ποινικού κώδικα μετά την τροποποίηση του 1935) καθώς και άλλων ομάδων που διεκδικούν τον αυτοπροσδιορισμό σε θέματα σεξουαλικότητας. Με την λαδωμένη εικόνα καλλίγραμμων νέων συνακοντιστών, ο Σύνδεσμός μας, με επικεφαλής τον Ηλία Κοκασιδιάρη, θα δώσει δυναμικό «παρών» στην πολύχρωμη αυτή γιορτή.

Λεβέντικα με το κουμπούρι του, ο Ηλίας Κοκασιδιάρης ποζάρει σε φωτογράφιση με σκοπό την προώθηση της συμμετοχής του στο Athens Pride.