Μετά τη νέα καταδίκη συνακοντίστριας, ο Πέτρος Λεωτσάκος αναλαμβάνει τη νομική υπεράσπιση της Χρυσής Αυλής

Στα χέρια του έμπειρου νομικού Πέτρου Λεωτσάκου η υπόθεση του Συνδέσμου μας από εδώ και στο εξής. Όπως είναι γνωστό, το κράτος των αχρειομαρξιστών έχει στείλει τον Σύνδεσμό μας στα δικαστήρια, εμάς που σε όλη την πιάτσα είμαστε γνωστοί για την ποιότητα λαδιού που παρέχουμε στον κάθε συνέλληνα.

Φαίνεται πως η αστική «διάκριση των εξουσιών» μόνο στα χαρτιά ισχύει και αυτό διότι το σταλινικό καθεστώς που κυβερνά την χώρα ποδηγετεί ακόμα και το δικαστικό σώμα. Ο Σύνδεσμός μας βρίσκεται αντιμέτωπος καθημερινά στα δικαστήρια με την λογική της κόκκινης βίας.

Παρόλη την δυσκολία της άνισης αυτής μεταχείρισης είμαστε, εμείς η σπορά της ελιάς των ηττημένων του ’45, ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με έναν ιδιαίτερα χαρισματικό και έμπειρο νομικό που θα βοηθήσει τον Λαδεμπορικό Σύνδεσμο στην μάχη του ενάντια στις νέες Δίκες της Μόσχας που στήνονται καθημερινά, τον Πέτρο Λεωτσάκο.

“Πλαστή η φωτογραφία που απεικονίζει την Σκορδαλιά να χαιρετάει ναζιστικά.Το σώμα της Σκορδαλιά είναι πολύ πιο μυώδες απο αυτό της φωτογραφίας.”, δηλώνει ο Πέτρος Λεωτσάκος.

Με χρόνια και στιβαρή εμπειρία στα δικαστήρια του «Ερωτοδικείου», μια φοβερά αναγνωρισμένη φιγούρα με Μαλακωνικα χαρακτηριστικά, ο Πέτρος Λεωτσάκος αναμένεται να χειριστεί με την χαρακτηριστική του μαεστρία την υπόθεσή μας, οδηγώντας μας έτσι σε πανηγυρική αθώωση από τις στημένες κατηγορίες. Ποιός δεν θυμάται την δικονομική του ενάργεια την ώρα που προέδρευε ανάμεσα στην Πέπη και την Ελένη Λουκά; Ποιός δεν θυμάται την νομική ευαισθησία του την ώρα που χειριζόταν την υπόθεση του Διονύση του έφηβου;

Αυτά και άλλα τόσα συνηγορούν υπέρ μιας θετικής έκβασης για τον Σύνδεσμό μας απέναντι στους κόκκινους τρομοκράτες. Πετρο, καλώς όρισες!

Η χρήστης Θέμις Σκορδαλιά αισθάνεται μοναξιά στο μπαρ Όλεθρος.

ΥΓ: Η προηγούμενη συνήγορος της καταδικασμένης συνακοντίστριας απεπέμφθη, γιατί έδωσε λάθος πληροφορία για το που γινόταν η δίκη στους εκατοντάδες συνακοντιστές που έσπευσαν στην Ευελπίδων για να δείξουν τη συμπαράστασή τους. Ετσι, συνέβη το παράδοξο να ειναι εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες Χρυσαυλίτες στην Ευελπίδων, αλλά η αίθουσα όπου δικαζόταν η συνακοντίστρια ήταν άδεια.