ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Συγκέντρωση στις Θερμοπύλες στην Μνήμη των 300 Πατριωτών – Ήρθαν Τελικά και τα 150 Μέλη

Μυθική και ανεπανάληπτη ήταν και φέτος η εκδήλωση για την μνήμη των πεσόντων ηρωικών Σπαρτιατών που πολέμησαν κατά των Περσών, μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για κάθε Έλληνα λαδέμπορα που τιμά το λάδι που βγάζει.

Συγκίνηση, δέος, και ανατριχίλα: αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν αυτό που βιώσαμε χθες στις Θερμοπύλες. Πώς να μην ερεθιστείς στην εικόνα του καυτού Τζέραλντ Μπάτλερ από την ταινία που ώθησε τόσους νέους προς το λαδεμπορικό κίνημα; Τι κοιλιακοί, τι σώμα, τι μούσκουλα. Πήραν φωτιά οι δάδες μας και χθες!

Το ΛΑΜΔΑ το Λαδεμπορικό, το Λακεδαιμονικό

Η κορύφωση αυτής της εικόνας, η επιτομή του ΛΑΜΔΑ της ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ (και του ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ επίσης), ο CEO και ισόβιος αρχηγός μας, Νίκος Μιχαλολάκκος. Με μία του λέξη δόνησε και τους 150 συνακοντιστές που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το μνημείο του Λεονάιντας, σε μια εμφάνιση που ντύθηκε μουσικά από μπουρναζιότικο μπητάκι της Καρμίνα Μπουράνα, διότι τι Αντρέας τι Νίκος, η Ελλάδα Ανήκει στους Έλληνες άλλωστε (και στον Ροβέρδο Χαϊδη). Όσο πιο κόντρα στο σύστημα αντέχεις.

Γεια σου ρε Αρχηγέ λεβέντη! Για πάρτη σου και στην μπουζού!

Αλλά και η Ουραλγία, η Ερχόμενη, η νόμιμη κληρονόμος του brand, πάντα αγέρωχη και μισό γραμμάριο κάτω από την τελευταία εμφάνισή της. Δίπλα στον μπαμπά, κάτω με τους συνακοντιστές στις πτέρυγες (όχι του Κορυδαλλού ακόμα), σύμβολο της νιότης και της βουλιμίας. Όλα δικά μας!

Ποια καρακατινάρα Μπριζίτ Παρντόν, Μακρόν πως την λένε, να συγκρίθεί μαζί σου ΟΥΡΑΛΓΙΑ μου;

Τέλος, οι συνακοντιστές μας. Και οι 150 που ήρθαν. Με δάδες, με πανό, με τενεκέδες, με τα ΛΑΜΔΑ τους, με σηκωμένους τους πεάνδρους. Παλιόπαιδα, περάστε μετά από το ταμείο να πάρετε το 20αρικο.

Ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορταζ

Που να νικούσε και τους Πέρσες ο συνακοντιστής Λεωνίδας από πίσω, εκεί να δείτε πως θα ήταν. Θα μου πεις, την Ερχόμενη είχε μπροστά του ο Λακεδαίμονας!

 

 

 

 

ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΙΠΑΝ! Drone των Μπολσεβίκων κατασκοπεύει την τεράστια συγκέντρωση!
Ανάψανε οι Πέανδροι. Ανάψανε και οι 150 συνακοντιστές