Μήνυμα εθνικής ενότητας από τον Σύνδεσμο: “Δεν ήταν ‘ΟΧΙ’, ήταν Ναζάκια” – Όλες οι ΠΡΟΣΟΧΕΣ σε φωτορεπορταζ

Έφτασε για ακόμη μία φορά η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, μια μέρα όπου η ελληνική Γη και ο Λαός της γιορτάζουν το ηρωϊκό ΟΧΙ του Στρατηγού Μεταξά, έναν σύγχρονο Προμηθέα του λαδεμπορεπιχειρείν και ντόπιο ήρωα μας. Τα μιλούσε τα γερμανικά του άλλωστε.

Σύσσωμη λοιπόν η παράταξη μας έτρεξε σε πλατείες και δρόμους να παρελάσει μαζί με τον Στρατό μας και την νεολαία μας, αλλά μέχρι εκεί, διότι τα άκυρα έπεφταν βροχή. Έθνος ανάδελφο και αχάριστος λαός βλέπετε, αλλά δεν φταίτε εσείς, οι Εβραίοι που σας πιπιλίζουν το μυαλό φταίνε. Τουλάχιστον βαρέσαμε καμια 10αρια προσοχές ο καθένας για να ξεχαρμανιάσουμε διότι τώρα με την ΣΚΕΥΩΡΙΑ ούτε τα δημοκρατικά μας καθήκοντα δεν μπορούμε να ασκήσουμε.

Εμφανής η στέρηση στο φωτομοντέλο μας. Πολύ καλό τέντωμα, καλή εκτέλεση, 8/10 από εμάς για αυτόν.

Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, σαν κάθε άλλο πολιτικό κώμα, είναι να ενημερώσουμε τον λαό και να στείλουμε το μήνυμα με αφορμή αυτήν την σπουδαία Εθνική εορτή. Τώρα ειδικά που βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο και αφήνουμε τις φούντες και το γυρνάμε στα λιβάνια (μεγάλη διαφορά, πιστέψτε μας).

Τα στεφάνια του συνδέσμου. Με ρεφενέ τα πήραμε.

Ας θυμόμαστε λοιπόν τον ηρωϊκό Στρατηγό Μεταξά τέτοιες μέρες που την Σημαία μας θέλουν να την σηκώσουν με κλήρωση ΜΑΥΡΟΙ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Πιο καταθλιπτική κατάθεση έβερ. Κάζουαλ ντύσιμο και χαλαρή εκτέλεση του παραγγέλματος, 5/10 συνακοντιστή και την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σου στην τοπική λαδεμπορική

Άλλωστε δεν ήταν ΟΧΙ, ήταν απλά Ναζάκια που κάναμε μέχρι να έρθουν οι εκσυγχρονιστές μας, τα παιδιά που έδωσαν άλλη ώθηση στο εμπόριο λαδιού. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Αχάριστοι είπαμε είστε εσείς, εμείς ΟΧΙ.

9/10 διότι γυαλίζει από το παπούτσι ως την καράφλα και το βουκολικό τοπίο του δίνει πόντους.

 

 

 

 

 

Απλά θέλαμε τον χρόνο και τον Φύρερ μας. No means Yes

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΡΜΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ IN TRANCE. Μοσχοβόλησε φέτα η οικουμένη.
Καταπληκτική υποδοχή και κατάθεση, δεν βάζουμε καν βαθμό διότι τα λόγια περιττεύουν

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.