Κυκλοφορεί σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 137

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα, τα πρακτορεία Τύπου και όλα τα καλά χαμαιτυπεία όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! 2 δις στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από τον γαλαντόμο Άρχοντα Νίκο Μιχαλολάκκο! Μην ρωτήσετε από που θα βρεθούν τα χρήματα: μα από τις εξορύξεις φυσικού μεθανίου στην Αρχαία Μαλακωνική Γη! Άμεση ανακούφιση.

– Η Λαδεμπορική στην εποχή του ίντερνετ: Σεισμός πολλών αδελφών Ρίχτερ στο facebook – Διασώστες προσπαθούν να τους βγάλουν από το λαγούμι που έχουν εγκλωβιστεί. Γιατί πέφτουν διαρκώς;;;

– Στην εκπομπή Πεσμένο Προφίλ ο Σωτήρης Τζεβελέκος: Μίλησε για την επανένωση με τον χαμενο αδελφό του Αλέξανδρο Πετρίδη.

– Μετά την προφητεία του Γέροντα Χουντίσιου, ο Γέρων Φεησμπουκίσιος ποστάρει: “Τα φουμποπροφίλ των λαδεμπόρων θα είναι ονλάιν αλλά θα είναι παγωμένα!”. Φόβοι μήπως πέσει ο Γέροντας.

– Μαθήματα γυναικείας αυτοάμυνας στην Λαδεμπορική Αθηνών: Τραυματίστηκε ο Αρτέμης Σωγαμπρώφ από κουτουλίδι της Ουρανίας (και λίγες του έριξε!). Τον έσωσε το πυκνό του φρύδι.

– Και ειδικό αφιέρωμα στους δικηγόρους του Λαδεμπορικού Συνδέσμου εξαιτίας εκλογών στο ΔΣΑ. Ο γιος του ποινικολόγου Μποκώλη εξομολογείται εκ βαθέων : “Λατρεύω να ρουφιανεύω προστατευόμενους μάρτυρες”.

Μαζί με την Λ, οπως πάντα, ένα απίστευτο δώρο για την ψυχαγωγία σας: Στόχος για βελάκια με τα πρόσωπα των προδοτών που αποχώρησαν καθώς και άλλων εχθρών του Λαδεμπορικού Συνδέσμου!