Κυκλοφορεί σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 135

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα, τα πρακτορεία Τύπου και όλα τα καλά χαμαιτυπεία όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– ΣΟΚ! Σεξουαλική επίθεση από τον Κρίστιαν Φον Πάππεν πριν από 20 χρόνια στα γραφεία της Κουφαλληνίας καταγγέλλει ο Ηλίας Κοκασιδιάρης! “Εφήρμοσα την Πεάνδριο χειρολαβή όπως και στον Περίαντρο” απαντάει ο συνακοντιστής Φον Πάπεν. Έκτακτη σύσκεψη στη Μεσογήινων, αποκλειστικές φωτογραφίες.

– Μαθήματα φωνητικής άρχισε χτες ο CEO μας: Επανέλαβε 100 φορές “Τα γάργαρα Νερά του Νιαγάρα” για να βελτιώσει το Ρο. Λέει πλέον κανονικά τη φράση “Μανιάτισσες Μοιρολογίστρες”. “Στρες!”.

– ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πού χαθηκε η Ουραλγία; Έχει πέσει σε χειμερία νάρκη σε σπηλιά λίγο έξω από το Όσλο. Όλο το ρεπορτάζ!

– Μετά την προφητεία της Γερόντισσας των Αχαρνών, ο Γέρων Σκορδελίσιος προβλέπει μέσα από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ: “Η ξανθιά απ΄τον Άγιο Παντελεήμονα θα είναι εξαφανισμένη αλλά θα κακαρίζει από το φουμπού”. Ισχύει η προφητεία ή είναι αποτέλεσμα “υποβολής”;

– “Ελληνική Τελική Λύση” θα ονομάζεται πλέον το κόμμα Βελόπουλου-Μίχου: Τρέμουν τα “αδιάβαστα” κοτόπουλα με το νέο κόμμα των Ελλήνων εθνικιστων!

– Και ένα θέμα που θα συζητηθεί! Στο Πρωτοδικείο με τον γνωστό δικαιωματάκια ποινικολόγο Μπόκωλη ο Μαστούρμπας Μιζέριακας: “Θέλω από εδώ και πέρα να με φωνάζουν Λιλή Μαρλέν!”. Παγωμένες οι αντιδράσεις της Κεντρικής Διοίκησης.

Μαζί με την Λ, ολόκληρο το σετάκι από τις Παναγίτσες του Λαδεμπορικού Συνδέσμου!