Κυκλοφορεί σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 134

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα, τα πρακτορεία Τύπου και όλα τα καλά χαμαιτυπεία όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– Αποκλειστική συνέντευξη του CEO του Συνδέσμου μας Νίκου Μιχαλολάκκου στη Λαδεμπορική: “Αυτός θα είναι ο επόμενος ηγέτης της Χρυσής Αυλής!” – Όλο το παρασκήνιο.

– Έκπληξη από τον Στέφανο Χίο! Υπέβαλε αίτηση για αλλαγή εγγράφων, θα τον λένε πλέον Στέφανο Λέσβο.

– Περασμένα Ξεχασμένα λένε με μια φωνή Ουραλγία και Σωτήρης: “Είμαστε Borne To Be Wild άτομα και οι δύο. Λογικό να υπάρχουν τριβές που και που”.

– Μετά την προφητεία της Γερόντισσας από τα Σούρμενα, ο Γέρων Ριπορτήσιος παραληρεί: “Θα είναι τρεις και ο κούκος στα εγκαίνια, αλλά θα κάνουν σαν να έγινε πατημός”. Τι χόρτο μασάει ο Γέροντας;

– Όχι στην ανεξαρτησία της Καταλωνίας! Ισπανοί και Καταλανοί εργάτες είναι αδέλφια! Ως πότε οι εθνικισμοί θα χωρίζουν τους λαούς; Ένα άρθρο που θα συζητηθεί!

– Επί του πιεστηρίου: Δύσκολες ώρες για τον Τάπερ Κλεομένη – Φώναζε στους δρόμους Ορθοδοξία ή Θάνατος και άρπαξε θανατηφόρα χαστούκια. Ρεπορτάζ από την εντατική.

Μαζί με την Λ, ένα τρομερό δώρο: το καλτ αριστούργημα των 80s, “Τροχονόμος Μπαρμπάρα”!