Κυκλοφορεί σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 133

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα, τα πρακτορεία Τύπου και όλα τα καλά χαμαιτυπεία όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Σωτήρη Τζεβελέκου: ΣΟΚ! “Είμαι ο χαμένος αδελφός του Αλέξανδρου Πετρίδη!”. Νέες περιπέτειες για τον ατρόμητο σωματοφύλακα του CEO μας!

– Δημοσκόπηση της Γιδit News για τη Λαδεμπορική Ώρα: 37% και ανεβαίνει η Χρυσή Αυλή! Όσο τα στελέχη μας φεύγουν ανά την Ελλάδα, εσείς ψηφίζετε!

– Μετά τις πετυχημένες προβλέψεις της Τυφλής Προφήτισσας των Βαλκανίων, ο Γέρων Λουκετίσιος μίλησε: “Θα κλείνουν τα γραφεία τους δυο δυο, αλλά θα προπαγανδίζουν σαν να είναι ακόμα ανοιχτά”. Τι να εννοεί ο Γέροντας;

– Στον 88ο όροφο το νέο κάστρο της τοπικής Λαδεμπορικής Ντουμπάι: Σας βλέπουμε όλους από ψηλά, τόσο ψηλά που πλέον δεν φαινόμαστε.

– Γυναικομαστία Μαστούρμπα Μιζιέρακα: Χειροτέρεψε η κατάσταση, δυο βδομάδες μετά την κατάθεση του Ψαρρά στη δίκη. Γιατί αναβλήθηκε η φωτογράφιση για το νέο single των Mastorwar.

– Δύσκολες ώρες για τον πατέρα Κλεομένη: Βρέθηκε το μικρόβιο της χολέρας στη μασχάλη του. Πανελλήνια θλίψη, ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

Μαζί με την Λ, μια απίθανη προσφορά: Ένας χρήσιμος χάρτης της Ελλάδας μας για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή ποιά γραφεία μας έχουν βαλει λουκέτο!