Κυκλοφορεί σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 132

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα, τα πρακτορεία Τύπου και όλα τα καλά χαμαιτυπεία όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το κτήνος του Κέρφα πίσω απο τη δίωξη της Λαδεμπορικής Ώρας. Θα καταφέρουν οι ιππότες της Χρυσής Αυλής να απελευθερώσουν τον Μιχαλολάκκο απο τα δουλικά του Ζωρζ Σωρός;

– Νέες ταυτότητες του Ηλία Κοκασιδιάρη με λουκ Λασπωτήρας και Λουκιανός Κηλαηδόνης. «Εξετάζουμε αν ήταν μέρος της περφόρμανς του σε drag show» λένε τώρα πηγές απο ΓΑΔΑ

– ΕΤΣΙ ΜΑΛΙΣΤΑ JUMBO : Σπάει τα στερεότυπα ο Κοκασιδιάρης! Μαζί με Μαστούρμπα Μιζέριακα στην επόμενη διαφήμιση της Jumbo. Με σπέρμα, αίμα και φτηνή τιμή υπογράφτηκε το συμβόλαιο!

– Μετά την προφητεία της Γερόντισσας της Αχαρνών, ο Γέρων Κιτρινοτυπίσιος ξαναχτυπά: “Θα κρέμεται στα περίπτερα σαν κανονική εφημερίδα αλλά θα είναι οχετός μίσους.» Ποιά εφημερίδα εννοεί; Σε ποιό υπόγειο πηγάδι της Κοίλης γης κρύβεται ο αντιπρόσωπος του Μυστρά Ησαίας Κοτοπουλίδης;

– Η Εβραιωπαϊκή Ένωση μας έκοψε τα φράγκα και δημιουργεί τριγμούς στον ελληνικό επισιτιστικό κλάδο. Κραυγή αγωνίας απο τα σουβλατζίδικα πέριξ της οικίας Μιχαλολάκκου. Αγριεμένη η Ουραλγία!

– ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ…ΦΟΥΝΤΕΣ: Νίκος Μίχος (πρώην Βίχος) «Με το που κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Κάνναβη κάνουμε start up με Κουκούτση που έχει και καλές πρωτες ύλες»

Μαζί με την Λ, μια απίθανη προσφορά: Στρέητ σιδερομπουνιά για να δείρετε αδερφές και τραβεστί!