Κυκλοφορεί σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 131

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μέχρι το 2030 Αρχηγός ο Μιχαλολάκκος και μετά επιτέλους! ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ! Πώς; Κρατηθείτε! Η Ουραλγία γεννάει τον διάδοχο! Όλες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ της Λαδεμπορικής.

– Πλαστογραφήματα οι δήθεν πλαστες ταυτότητες του Ηλία Κοκασιδιάρη! Ως πότε συνακοντιστές θα παραπληροφορείστε από το Μακελειό και τον Καρατζαφέρη; Διαβάστε, διαδώστε, ξεστραβωθείτε.

– Αρτέμης Σωγαμπρώφ: Ένας Αρτέμης προειδοποιεί! “Προδότες και Αρτέμηδες όλοι εκτός από εμένα!” Μιλάει με ονόματα! Ένα θέμα που θα συζητηθεί.

– Μετά την προφητεία της Γερόντισσας Βάνκα, ο Γέρων Πλαστοπροσωπίσιος ξαναχτυπά: “Ο αδελφός του κοκάκια θα είναι απλός πολίτης, αλλά θα γυρνάει σαν αστυνομικός”. Ποιόν εννοεί ο Γέροντας;;;

– Την Τρίτη ψηφίζεται ο νόμος για την ταυτότητα φύλου, την Τετάρτη τρέχει στο Ειρηνοδικείο ο Μαστούρμπας-Μιζιέρακας! Η ορμονοθεραπεία προχωράει κανονικά: πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

– Λαδεμπορική Πειραιά: “Όταν θα κλείσουμε 11άδα, θα τα πούμε στο γήπεδο, άπλυτοι της Μπάρτσα!”. Αγωνία για την επιστροφή του Γιώργου Σκατέλη. Θα πετύχει η φαρμακευτική αγωγή του Άκη;

Μαζί με την Λ, μια απίθανη προσφορά: Κιτ μεταμφίεσης για τις πλαστές σας ταυτότητες!