Κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα του κινήματός μας “Λαδεμπορική Ώρα”, αρ. φύλλου 136

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαδεμπορικής Εθνικιστικής Εφημερίδας «Λαδεμπορική Ώρα». Ζητήστε την στα περίπτερα, τα πρακτορεία Τύπου και όλα τα καλά χαμαιτυπεία όλης της χώρας.

Εφημερίδα «Λαδεμπορική Ώρα»: Η Φωνή του Ελληνικού Λαδεμπορικού κινήματος ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Η εφημερίδα που γκρέμισε τον ανθελληνισμό!!!

Στο φύλλο που κυκλοφορεί:

– Αποκάλυψη της Λαδεμπορικής Ώρας! Μετά το πακιστανικό χτύπημα στην ιμιτασιόν ψευτοεθνικιστική οργάνωση, η Χρυσή Αυλή ετοιμάζει νέο χτύπημα! Που εκπαιδεύεται ο Αρχηγός, που κρύβεται ο οπλισμός – Αποκλειστικές φωτογραφίες.

– Α ρε Αρχηγέ! Μέχρι τη χαράδρα του Βίκου έφτασε ο CEO για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς! Εικόνες γροθιά στο στομάχι!

– Συνεργασία Μπαναγιώταρου – Πακιστανικής Πρεσβείας: “Θα εισαγάγουμε χιλιάδες μαύρα μπλουζάκια για τους λεβέντες μας”. Έργοτάξιο θυμίζει ξανά η “Κουφάλαγγα”.

– Μετά την προφητεία της Γερόντισσας Βάνγκα, ο Γέρων Χουντίσιος μονολογεί μέσα σε λεωφορείο: “Θα λιώνει το τανκ την Πύλη του Πολυτεχνείου, αλλά δεν θα υπάρχουν νεκροί!”.

– Έφτασε στις τοπικές Λαδεμπορικές το αλεξίσφαιρο νανογιλέκο: ξετρελαμένοι οι συνακοντιστές μας! Πως να το προμηθευτείτε.

– Και ένα ξέσπασμα που θα συζητηθεί! “Δεν είμαι μπίχλας! Το ντουζ είναι σατανιασμένη συνήθεια”, δηλώνει αποκλειστικά το Τάπερ Κλεομένη.

Μαζί με την Λ, ένα μοναδικό δώρο: Σούπερ αφίσα του Ντερτιλή για το νεανικό δωμάτιο, για το σαλόνι, για όλη την οικογένεια!