ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ – Μήνυση του συνακοντιστή Γερμανή εναντίον του Γερμενή της αντίπαλης οργάνωσης για σατανισμό!

Όπως είναι γνωστό το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σύνδεσμός μας έχει αποφασίσει να κάνει μια στροφή στο κοινό του. Έπειτα από διαβουλεύσεις των board of managers στην Πεύκη, αποφασίστηκε η προσέγγιση του ενεργού χριστιανού ορθόδοξου πληθυσμού παντρεύοντας τον έτσι με τον λαδερό παγανισμό που μας χαρακτηρίζει.

Όχι, μην μπερδεύεστε καθόλου, μια χαρά ταιριάζουν.

Καλά όχι απολύτως, αλλά σε όποιον δεν αρέσει, ΞΥΔΑΚΙ!

Είναι επίσης γνωστό πως εκεί έξω υπάρχει μια φω-μπιζου οργάνωση που μας σατιρίζει παίζοντας με τους βουλευτές και τα σήματά μας. Ποιος ξέρει από ποιον Εβραίο τα παίρνουν!

Αλλά υπάρχει και κάποιο όριο. Και τα θρησκευτικά ζητήματα για εμάς είναι κόκκινη γραμμή. Έτσι, με πρωτοβουλία του συνακοντιστή και βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ, Γιώργου Γερμανή (σκιώδης υπουργός Θρησκευμάτων άνευ χαρτοφυλακίου και απολυτηρίου Γυμνασίου) κατατέθηκε μήνυση στον γνωστό ΚΑΙΑΔΑ της αντίπαλης ιμιτασιόν οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» για προσβολή της Ορθοδοξίας μας.

και Καιαδας-Γερμενης ενω προσερχονται στα δικαστηρια
Την ώρα που οι αντίδικοι προσέρχονται στο δικαστήριο. Εμφανής η στυλιστική διαφορά, κοινό το μαχητικό στοιχείο. Ούτε να ξεβαφτεί δεν πρόφτασε ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

Δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή δημοσίου χώρου στους υβριστές των Αγίων Πατέρων του Έθνους μας, ακούς Καιάδα; Βράζει όλο το λαδεμπορικό κίνημα με την σατανίλα, τους ύμνους στον ΕΞΑΠΟΔΩ και τους τραγόμορφους. 

VS KAIADAS ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Τα δύο πρόσωπα του Ιανού. Στο ένα έπεσε λιγο παραπάνω μέικ-απ. Από τα δεξία (ΠΑΝΤΑ) όμως σωστός ΚΥΡΙΟΣ, του κατεχητικού.

Αυτά στην Κολομβία και στα φεστιβάλ του ΣΑΤΑΝΑ που μαζεύεστε.

Άφηστε που η φράου – Τσατσαρούλια κυκλοφορεί με το λιβανιστήρι στην Κεντρική Διοίκηση όλη την ώρα και όλοι οι συνακοντιστές είναι Τζαμάικα. Λείπει και ο δεινός βοταναλόγος Μίχος βλέπετε…

VS KAIADAS
Δεν ξέρουμε αν έχει υπάρξει μεγαλύτερη δήλωση στην ιστορία, σοβαρά. Στα αριστερά οι στίχοι που ο παραστάτης της Ορθοδοξίας έκρινε πως ήταν μηνύσιμοι.

Τι να κάνουμε, μας έριξε ο Φύρερ στην γωνιά των Βαλκανίων και αναγκαζόμαστε να κάνουμε ΠΟΛΙΤΙΚΣ και με την Ορθοδοξία.