Κομμένο άφησε το ρεύμα ο Ηλίας Κοκασιδιάρης στην τοπική λαδεμπορική Ασπροπύργου – Όλα τα έγγραφα

Δύσκολες ώρες για το βουλευτή και ρολομοντέλο του συνδέσμου μας Ηλία Κοκασιδιάρη καθώς η κρίση των εβραιομασόνων πιστωτών φαίνεται πως έχει πλήξει και την τσέπη του ενεργητικού συνακοντιστή μας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που τράβηξε ειδικό κλιμάκιο της Χρυσής Αυλής, με πόνο καρδίας ο Κοκασιδιάρης αποφάσισε να αφήσει απλήρωτο το ρεύμα στην τοπική λαδεμπορική Ασπροπύργου, μια κίνηση τόσο δραματική που φέρνει σε όλους τους πιστούς τις πικρές αναμνήσεις απο τις τελευταίες ώρες του ανδρός του ερχόμενου στο Μπούνκερ.

Που να φτάσουν τα 6 χιλιάδες € για ένα μήνα , καίει και βενζίνη τ’αμάξι, είναι και η θεραπεία για τα ιγμόρια

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, όταν αναγκάζεσαι να ζήσεις μόνο με μισθούς βουλευτή, χρηματοδοτήσεις και άλλα τέτοια ψίχουλα, ιλιγγιώδη ποσά όπως εκείνο του λογαριασμού της ΔΕΗ (ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΤΕΚΑ ΕΥΡΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ; ) συμβάλλουν στην εξόντωση της δραστηριότητας μας.

Ο Ηλίας Κοκασιδιάρης με Πεάνδριες Εθνικίστριες φοιτητριες του ΤΕΙ Λαδεμπορουπαλλήλων, ανάψαν ένα κεράκι με ανόθευτο φως του ελληνισμού μιας και της ΔΕΗ θα κάνουμε καιρό να το ξαναδούμε

Ο σύνδεσμός μας στηρίζει έως τέλους την απόφαση Κοκασιδιάρη να ρίξει κανόνι στην τοπική λαδεμπορική και να τους αφήσει στο σκοτάδι, μιας και το χαρτζιλίκι του Ιουνίου πετσοκόφτηκε λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων από την Βουλή των Λαθρομεταναστών. Ήδη έχουν γίνει μεταφορές ποσότητας λαδιού για καντήλια από ειδική ομάδα καντηλαναφτών προκειμένου να φωτιστεί η τοπική λαδεμπορική Ασπροπύργου.

Συνακοντιστές καντηλανάφτες μεσα στο κρύο, μετα την σκληρή απόφαση του Ηλία Κοκασιδιάρη να τους κόψει το ρεύμα