Η Χρυσή Αυλή υποδέχεται το C-STAR: “Καλώς τα τα φασιστάκια τα ζουμπουρλούδικα!”

«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα αγόρια μας» φαίνεται να τραγουδά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος της, στην θέα του φασιστικού πλοίου C-STAR το οποίο πλέει ανοικτά της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, το ιταλικό πλήρωμα του φασιστικού πλοίου δραστηριοποιείται στην προφύλαξη της Ευρώπης από την εισβολή των λαθρομεταναστών και την επακόλουθη επικράτηση του αναρχομπολσεβικισμού σε κάθε γωνία της Γηραιάς Ηπείρου. Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχουν και… παράπλευρες απώλειες!

Με το θερμόμετρο να έχει ανέβει για τα καλά και το ημερολόγιο να δείχνει «μήνα Αύγουστο» ήδη όλες οι τοπικές λαδεμπορικές της Κρήτης έχουν ξεμυαλιστεί και μόνο στην ιδέα Ιταλών… μούτσων να σφίγγουν ναυτικούς κόμπους με τα χοντρά δάχτυλα τους πάνω στο C-STAR!

Μάλιστα, η λαδεμπορική Ιεράπετρας εξέδωσε και ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καλωσορίζει τους ηλιοκαμένους Ιταλούς συνακοντιστές, σημειώνοντας με νόημα πως υπάνθρωποι και κουνέλια πρέπει να πνίγονται… Η ακατανόητη χαρά της οργάνωσης στην μεγαλόνησο φαίνεται να είναι συγκρίσιμη μόνο με τις χρυσές μέρες του ’40 καθώς, όπως λένε και οι ίδιοι, «είχαμε να δούμε τέτοια χαρά στα μέρη μας από τότε που έπεφταν οι λεβέντες της Βερμαχτ με τα αλεξίπτωτα από τον ουρανό!».

Εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών στη Μεσογήινων: η Ελένη Τσατσαρούλια έχει το γενικό πρόσταγμα.

Παρόλα αυτά, όπως είναι φυσικό, δεν λείπουν και οι αντιδράσεις από τις κεντρικές λαδεμπορικές της Αττικής, και ιδιαίτερα του Πειραιά. «Εμείς δηλαδή δεν κατάλαβα, σε πηγάδι κατουρήσαμε;» δηλώνει αγανακτισμένος ο Σωτήρης Τζεβελέκος., μέλος της τοπικής του λαδεμπορικου συνδέσμου Τρούμπας, συνεχίζοντας «οι άλλοι κάτω στην Κρήτη με μανάρια από την Ιταλία και ‘μεις στα πολύ ζόρια με κάναν Κινέζο που πήρε το λιμάνι; Ε δεν πάει έτσι».

Το θέμα είναι φλέγον με τις συσκέψεις στην Μεσογηίνων να έχουν πάρει φωτιά, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.